Mom72626 Kızlar 2 gündür karnım ve kasıklarım ağrıyor. Kızım hareketli ama çok toplanıyor. Uyuyordum hafif iç çamaşırım ıslandı gibi geldi gittim baktım ortası yuvarlak şekilde ıslanmış ama akıntı fln değil. 36. Haftadayız başına gelen var mı ?
Hhaazrgn Mom72626 benimde oldu canım ama bisey cıkmadı belki yerleşiyodur ıslanmadan sonra agrılarımda arttı ama ıslaklık devam etmedi ertesi gün. takip et devam ederse sıkıntılı olabilir doktorunda sıkı takip isteyebilir
mary1709 Mom72626 bende bugün 36+0 oldum. 2-3 gündür gece uyandığımda bile bi yerde toparlanmış kendini sıkıyor gibi ama hiç ağrım sancım yok. Bugün sağlık ocağına gittim kan vermeye. Hemşire bebeğin kalbini dinlerken senin kasılmaların başlamış dedi bana. Merak ettim ben de doktordan dönünce kesinlikle sonucu yaz 🙃
Mom72626 Hhaazrgn ederim canım şuan inanılmaz kasıklarımda ağrı var zaten sanki adet olmuşum gibi adet sancımda benim böyle ağrılı geçerdi. İlk defa bu kadar ağrı hissediyorum
Mom72626 mary1709 tamam canım haber veririm. Nasıl anladı acaba kasılmaları 😒 benim de toplanıyor ama sancım oluyor ağrım oluyor o zaman büyütmüyormuşum canım
ozgedrms Benim de çok fazla toplanıyor kendini dışarı doğru ittiriyor dışarı çıkacak sanki göbeğimden ama nstde hiç sancı vs çıkmadı 🤗
Mom72626 ozgedrms toplanması normal sanırım ama sayısı var takip edilmesi gerekiyormuş. Ben kasılmalara çok takılmıyordum çözülüyordu ama dün gece çok toplandı zor çözüldü beni bile yatırmadı oturdum hep