Selinnnce 2-3 haftadır göbegim asiri kasiniyor. Kasinmalardan once catlamistim zaten. Dayanamiyorum kasiyasim geliyor kasimiyorum ama elimde ovuyorum. Var mi bu kasintiyi gecirmenin cozumu?
espalp Selinnnce benim de kaşınan yerler çılgınca kaşınıyor. Her kaşıntı tuttuğunda normal nemlendirici sürüyorum azaltıyor kaşıntıyı. Başka bi çözüm bulamadım. Geceleri kantaron sürüyorum ama gündüz her yere bulaşır diye her kaşıntıda onu süremiyorum
nurr_kbr Selinnnce karnınin içi genişliyor içten yirtiliyor cnm ben ne çektim o kaşıntı dan.. ama hiç kaşıma eğer yırtılmasıni istemiyorsan. Bebek yağı sürüyordum ben kasindikca iyi geliyor
Nhrnhr Bol bol nemlendirici birseyler yada catlamanizi onleyecek yaglar surun , cildiniz kuru oldugu ve gerildigi icin kasiniyordur , birseyler surun ki daha fazla catlamasin
Bege212121 Maalesef benim de kaşınıyor ama kaşımıyorum çatlak oluyormuş çünkü 😏 hafif hafif ovuyorum geçiyor
espalp Selinnnce valla lierac bebe yağı Hindistan cevizi yağı hepsini 12.haftadan beri aralıksız sürdüm 27’de çatladım. Hiçvir işe yaramıyorlar sanırım😢 Kantaron deniyim dedim bi de zaten çok kötü en azından zeytinyağ besler belki