Nevo Eserey babymall dan indirimden aldım ikili çift pompalı 229₺ di 4 aydır kullanıyorum memnunum küçük pratik masaj ayarı var bir sürü istediğini seçiyorsun çekim gücü iyi ben sorun yaşamadım tavsiye ederim
Kerem_alyadua Eserey philips avent almıstık 5 sene önce ben memnun kalmıstım şimdi 30 haftalık hamileyim gerek kalırsa yine onu kullanrm
Selufkaa Canım ben yorumlara bakarak lansinoh 2si bir arada modelini aldım evde eşime de denedim 😂😂😂 gayet iyi cekiyor😂😂
Eserey Selufkaa onun yorumlarını da okudum ama birkaç ay sonra çekim gücünün azaldığını söylemişler o yüzden çok içime sinemedi.onerin için çok sağol 😊😘
Sdkcbs Bende alıcam ama hangisini bilmiyorum genelde 2li olanları tercih etme tekliler daha iyi diyorlar ama daha araştırmak lazım tabi... kimine 2lisi kimine teklisi.😌
Emreyigit Ben civilden 250 tl ye aldım mamajoo. Yorumlarda gayet memnun olanlar var en çok icime o sinmişti daha kullanmak nasip olmadi bebiş gelmiyo 😊 aventi herkes çok övuyor ama 500 tl de ona vermek istemedim.
Snok Eserey ilk hamileliğimde sürekli sağarak beslediğim için ameda marka makine benim kurtarıcımızı.Sütümü de kesmedi.