Aysimsek Merhaba kızlar 12 haftalığım Ve aşırı kanamam var bebekte bişey yok böyle bi durumla karşılaşan oldumu napmam lazım
Duygu19031903 Aysimsek ben canım. Kanamam oluyor du 8. Haftada ara sırada hep oldu sıan 17 haftalığım geçen yine oldu ara sıra oluyor anlamıyorum. Progestan kullanıyyorum
Aysimsek Duygu19031903 progestan banada veriyolar ağız yoluylamı alıyosun canım sebebini söyledilermi peki kanamanın
Arymy Benim de 12. Haftada oldu bayağı kanama pedleri doldu yani. dr gittim bebeklerde sıkıntı yok dedi rapor bile vermediler hem özele hem devlete gittim. Aynı gün geçti ama
Duygu19031903 Aysimsek canım ilkten kese etrafında kanama alanı vrdı o kanama yapılıyordu. Geçen gün uyurken burnum knamaya basladı ve ayağa kalkınca aşağıdan gelmeye basladı. Kılcal damarların kanamıs olabilir dedi sıcaktan . Kanama dan çok korkutuyorum
Duygu19031903 Aysimsek evet ağız yoluyla alıyorum buarada. Vajinal alınca akıyor falan ona güvenemiyorum
Zeynepismail21 Kanamam oldu ve düşük yaptım bunalımdayım resmen nasıl oldu bişey de yapmadıö stres ve üzüntüden olur mu sizce kıZlar 😢😢😢😢😔😔
Kerime47 Zeynepismail21 üzme takma rabbım ısteyen herkese verır sen üzüldükçe ısyan edyrsun yapma dua edın
Zeynepismail21 Kerime47 tamam çok teşekkür ederim allah razı olsun toparlanacam inşallah çok bekledim çok istedim geç oldu ama oda olmadı 😭
Mrvgk Zeynepismail21 haddim değil ama naçizane... rabbim duamı hayırlarla nasip et değilse hayır olana gönlümü razı et🙏🏻 Bu duayı samimiyetle yaptığın an rabbim nasip ediyor. İnşallah sana da en güzeli en hayırlısı tez vakitte nasip olur.🙏🏻
Zeynepismail21 Mrvgk Estağfirullah ay allah razı olsun sizden çok sağol yaparım bol bol çok sağolun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻