Uzrafb gizemmomerr ben 5+2 haftalığım dün gittim doktora keseyi gördüm bayramdan sonra da kalp atışı için gidicem
Uzrafb gizemmomerr bir hafta önce bakıldı keseyi gördüğüm hafta bakılmadı ama en son bakıldığında 1500 du
Sermec gizemmomerr 3500 cnm ama 4 ay önce bir düşüğüm olmuştu onda degerım 6000 ken gözükmüşyü gec gözükebilir yanı endişe etme
gizemmomerr Sermec ben gebe olduğumu öğrendiğimde 623tü iki gün sonra 1050 çıktı tam iki katı olmadığı için ve kesem görünmediği için dış gebelik diyorlar bana
Deletedmom2224 gizemmomerr ne dış gebeliği daha çok erken nasıl bir doktormus onu söyleyen vallahi anlamadım. Sıkmayın canınızı zaten kese görünmez şuan 1500 den itibaren görülmeye başlar o da herkeste aynı değil yani
flz355 gizemmomerr Canım evet beklenen ıkı gunde ıkı kat artıs ama arastr bak ıkı gunde %60 artıs da anormal karsılanan bı durum degıl. Kesemı gordugumde 5.haftanın ıcındeydım ve degerm 4500 5000 cıvarındaydı.
Semooshh Ben 6+5de gitmiştim, kesede bebekte vardı canım betam 1hafta öncesi, 10000di. O zamanda gitsem görünürdü herhalde. 🤷🏻♀️
BraEfkanToygar gizemmomerr daha çok erken kötü düşünme bazen 5.ci 6.cı haftalarda bile çok zor gözükebiliyormuş benim doktorum bakarken ihtimalleri saymıştı kötü düşünmemem için ama 5te gözüktü şükür sende beklemelisin canım