Eslifdenizc Merhabalar bebek çabuk büyüdüğü için 3 ay 3-6 ay alın diyorlar kaç takım aldınız ? En kullanışlı neler olur ?
Ezel1323 Eslifdenizc 0 3 ay 13 takım oldu galiba. Ama keşke az alsaydım diyorum.bence 0 3 az al çabuk büyüyorlarmış 3 6 al kalanını da. Bana ya çok kusarsa falan dediler o yüzden fazla aldım sanki biraz..
Askkokuluyavrum Eslifdenizc 24. Haftadan sonra başladım almaya cinsiyet netleşmesini bekledik 🤦🏽♀️ Bol bol zıbın al 0-3 çok alma 3-6 ay al hemen büyüyor bebekler bende 6-9 bile aldim ağız yüz mendili mama önlüğü çorap patik ic dış zibinn musliin battaniye penye battaniye kalın battaniye bol bol al çok lazim olur. Onun haricinde alt üst takım 3-6 ay 6-9 ay 5 er tane aldim tulum aldim 3-6 Ve 6-9 ay Polar kalın tulum aldim 2 tane dışarı vs çıkarken giymek icin. Penye yelek yün hırka bunlar da lazim olur. Eldiven ve bere aldim 5li takımlardan da çıkıyor ama ben özellikle yine ayrıca aldim suan aklıma gelenler bunlar heee bir de kundak al armut kundaklar var çok rahat oluyor e bebekten 20 tl aldim. Bir de arkadaşım dokumuss yün kundak battaniye çok güzel onlar 100 lira Civarindaa Eger el becerisi olan biri varsa 20 liraya mâl edebilirsiniz
Srnkrbrn Eslifdenizc valla ben gecenelerde ayırdım 03 vey 3 6 ay olarak baya almısım 0 3 ay gereksiz bencede zaman cok cabuk geciyor ve kalıcak gayet belli yani aldım artık ama 3 6 ay almak daha mantıklı 🤭
Mutire Canım 3-6 , 4-6 almayı tercih ediyorum. 0-3 çabuk darlasir diye. Bide yıkanınca çekme olayı da varmis , ogrendiklerim bunlar benimde 🤭
Eslifdenizc Mutire bende öyle düşünüyorum herkesde öyle diyo .hatta Doğum kilosuna göre bile değişiyormuş 3.500 kilo doğanlar 3 aylıklardan başlıyormuş giymeye
Mutire Eslifdenizc 🤔 o zaman kesinlikle doğru yolda ilerliyoruz 3-6 devam hatta ben 4-6 aldım bir kaç. 6-9 da almayı düşünüyorum
Ezel1323 Eslifdenizc annem çok etkiledi kusar falan diye kendi başıma çıksaydım mağazaya o kadar almazdım 🤦♀️
Askkokuluyavrum Eslifdenizc senin ki de biraz az olmuş canim 13 de çok ama 3 de çok az en azından 1 haftalık takımı olsun cubku günde 2 defa değiştirmek zorunda kalabilirsiniz
Eslifdenizc Askkokuluyavrum ben daha yeni öğrendim cinsiyeti ilk seferde aldım almaya devam Edicem ondan danışmak istedim 😊
MMinee Eslifdenizc Haftadayım daha yapmadım🙈 riskli gebeliğim var. Artık başlayacağım şu bayramı doğurmadan atlatırsam 🙏
Yesim2293 28+5 haftalığım oğlumun beşiği ana kucağı puseti kuveti sampuanları kıyafetleri hazır sadece ufak tefek alıncak eşyaları kaldı o kadar
R_abia Eslifdenizc ben şimdilik 0-3 ay aldım. aralarında 3-6 ay da var 2 3 tane anca ama. 1 tane 10 lu hastane çıkışı yenidoğan oluyor zaten bunlar. 5 tane alt üst takım 5 tane tulum 10 tane zıbın 2 tane ayaklı alt ben bunları aldım şimdilik 0-3 ay olarak 3 ay giyemese bile 2 ay giyer en azından 40 ına kadar giyebilir günlük kaç kere üst değişcek en az 2 yıka ütülü anca yeter bunlar çok az alma taraftarı da değilim çok alma taraftardıda değilim bu şekilde