Senazencir Serife07 evet bende tam olarak öyleyimm doğuma daha çok var o zamana kadar nasıl dayanıcam
Emneozdmrrrr Senazencir Doğum yapınca geçiyor canım gerçektende erkek bebeklerde oluyor bende yaşıyorum
Senazencir Emneozdmrrrr doğuma kadar katlanılmaz bi ağrı bu oturamıyorum iki gündür en azından hafiflese
Ikbalper Senazencir Aynı durumdayım canım bazen bıçak gibi saplanıyor 🤗 2 doktora gidiyorum ikisi de durumun normal olduğunu söyledi.
Emneozdmrrrr Ikbalper ben aylardır çekiyorum bu ağrıyı onun için hep uzanırım yada yan oturuyorum çok ayakta kalmama dikkat et ayakta çok kalırsan daha çok ağrıyor
Elacrn Esesen ben gümde 2 maden suyu net bittirim kuyruk sokumu ağrım yeni ba Ikbalper durum normal diyolar ama bi çözüm söylemiyolar valla bittim 1 haftadr gena halfrym daha 6. Ayımdaym
Yaseminpinar Senazencir aynı şekilde benimde oluyor ve doktorum çok ağrırsa dayanamazsan günde 1 tane parol veya minoset içebilirsin dedi, en hafifi onlar ya içebilirsin bence.
Serife07 Senazencir paroladan başkasını atamazsın canım onun bile faydası yok esin biraz masaj yapsın sıcak uygula havluyu isit biraz koy belki faydası olur 9 ay çektim o ağrıyı ağlaya ağlaya canik
Senazencir Serife07 bu gece ağlamaktan acıdan uyuyamadım yatakta sağım dan soluma dönerken bile feci ağrıyor eşimi bekliyorum şimdi doktora gidicem
Serife07 Senazencir git madem canım baksınlar bi mr giremicegin için belki ilaç verirler ama doktoruna göstermeden kullanma sakin
Oznur69 Ay inşallah fıtık başlangıcı fln değildir. Benim o kısımda fıtığım var ayağı kalkmakta bile ağrı olunca çok zorluk çekiyorum.
Senazencir Tubiyy bi çocuk yerleşmesinde bu kadar ağrı olurmuymuş annem kayınvalidem daha ilk defa böyle bişey gördük sende diyolar
Oznur69 Senazencir İnşallah değildir ama bir beyin cerrahına görün derim öyle bir ihtimal dahi varsa bazı doktorlar beyin cerahından onay almadan normal doğum önermiyor. Kontrol amaçlı bir git doktor muayene etsin.
Ikbalper Emneozdmrrrr hep geçer diye düşünüyordum 😞 herhalde Doğuma kadar cekecegız bu agrıyı😢 teşekkürler tavsiyeler için 💓