Premsesimvaar Merhaba kızlar Birevimle ev veya araba sahibi olmak isteyen düşünen kafasına takılan sorusu olan varsa buraya mesaj bırakabilir? Kisa vadede kampanyaları var ben geçen yıl girdim bu yıl ev sahibi oluyorum düşünen varsa yardımcı olurum.. İzmit/kocaeli
Seherr Premsesimvaar canım ev sahibi nasıl oluyo sistem nasıl işliyo anlatabilirmisin ?? Bana pek güvenilir gelmiyo ama merakta ediyorum doğrusu
Premsesimvaar Mr1517 Kızlar, Birevim faizi olmayan kendi belirttiğiniz fiyatı kendi belirlediğiniz ev yada araba modeline göre aylik kira öder gibi ödeyeceğiniz bir sistemdir aylık 340 TL ödemeyle dahi fazisiz bir şekilde ev yada araba sahibi olabilirsiniz.
Premsesimvaar Ben iki aylık evliyken girmiştim yani geçen yıl iki yıl teslimat sürem vardı bu temmuz ayına kadar iki sıra tespitiyapilacak biri nde benim adım çıkacak. Ben 150 bin TL için girdim
Premsesimvaar BAKIN KIZLAR BENİM INSTAGRAM ADRESİM s.harman41 bana ulaşın merak ettiklerinizi anlatayım. Ben çok memnun kaldığım için açtım bu postu bana erken teslimat şansı verdiler gerçekten mutluyum sonuna kadar tavsiye ederim.
Balance Premsesimvaar size neden erken teslimat avantaji verdiler bende girdim bir senedir oduyorum ama bna oyle bi sans veren olmadi
Semasema93 Bir evim tamamen şans işi bence avantajlı ama 1 sene sonrada ev sahibi oluyorsun 5 sene sonra da...