Haticengin17 36+4 üm Aksam karnıma ara ara sancılar gelip gitti şimşek misali karnımın heryerini kaplayıp geçiyor hemen sabahınada kasıklarımda ağrılar başladı varmı bu durumu yaşayan bu nedir
bicirinannesi Haticengin17 bi bilgim yok canım üstte kalsın ama bana sancı gibi geldi tarif ettiğin şeyler. Yalancı sancı olabilir ne sıklıkla geldiği önemli. Benim de son 5 gün. Keşke bana da uğrasa o sancılar 😔
Ebrualp Haticengin17 bende de 33 haftalıkken basladı o sancılar. Su an 39 haftaalıgız dinlenince geciyor hep. Ara ara cok ayakta kalınca cok iş yapınca oluyor genelde. Dinlenince gecmiyor sa dogum gerceklesebilir. Takip edin bnce
AzraCaglar Haticengin17 Canım gerçek sancı belden (kuyruk sokumundan) kasığına doğru vurur. Yalancı sancı da olabilir. Bunu anlayabilmek için duşa gir vücuduna ılık su tut. Duştan çıkınca sancın geçerse yalancı sancı demektir. Senin dediğin kasılma da olabilir. Bebek doğum pozisyonu almaya çalışırken böyle ağrılar oluyor genelde
Efsoo Haticengin17 canim yalanci sancilar ola bilir.sanci geld8yinde duş al eyer gecmezse 10 dakika bir 5 dakika bir bel regl sancisi gibi olursa doktora gorul derim
Haticengin17 bicirinannesi Rabbim yardımcın olsun bi süre sonra artık gelsinler diye dörtgözle bekliyormus insan mesela ben 5 yıldır kendimi hamile gibi hissediyorum😊😊🤭🤭
bicirinannesi Haticengin17 Amin canım . Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun inşallah 🙏🏻 Aynen de dediğin gibi oluyo 😀😀
PakizeMehmet Haticengin17 bende kendimi çok yorgun hissediyorum senelerdir hamileymişim gibi Allah bu yolda kimseyi oyalamasın zormuş 🤲🏻
Mervekocadag Haticengin17 ben de sanki yıllardır hamileyim artık eski halime dönmek istiyorum gelse bebişlerimiz özümüze dönsek😄
Haticengin17 Ebrualp olabilir kuzum sağolasın ☺️ AzraCaglar ilk hamileliğim oldugundan pekte anlayamadım bi süre sonra uyumus kalmısım aksam ama kasıklar suan hala devam dus tekniğini deneyeyim bakalım saolasın😊
AzraCaglar Haticengin17 Rica ederim canım. Duş tekniği en iyi anlaşılan teknik. Bi de sancın geldikçe ayağa kalkıp yürü. Faydası oluyor ama geçmezse sancıların doktorunla irtibata geç ya da hastaneye git. Nst de çıkar zaten gerçek sancıysa
[silindi] Haticengin17 ben dün ölümden döndüm ya senden daha beterdim hastaneye geldim şimdi doktorum yokmuş bugün başka da doktor yok