Mylittleboy Gamzedenizli doktoruna danışmalısın çoksa erken doğuma sebep olabiliyomuş tek kullanımlık ilaç kullandım ben kaç kez sürekli yaşıyorum ve bol sıvı tüket
Ceylan12 Gamzedenizli canim direk hastane git cok zor oluyo hamilelikte bendede oldu gitim cok var dediler bide idralimde az kan parcasi vardi bebegin kalbini dinlediler cok sukur bebekte bir sorun yoktu bana ihtap kurutucu bide fitil verdi kulandim cok sukur 7 gun icinde gecti
fundaunal46 Evet canım eğer tedavi olmazsan erken doğuma sebep oluyor, ve ayrıca eğer normal doğum yaparsan bebeğine geçiyor o yüzden aslında çok önemli bir durum , mutlaka tedavi ol...
Mylittleboy fundaunal46 bugün 39a girdim ve bende yine var sanırım enfeksiyon bi zararı olmaz inşallah pztsi kontrolüm 😞
fundaunal46 Mylittleboy yok canım gittiğinde bakarlar inşallah hemen tedavi ederler yeter ki görün öyle hemen etkilemiyor zaman içinde tedavi edilmezse oluyor. 🌹🌹🌹
Ferah Ben üç gün hastanede yattım 32. Haftamda enfeksiyondan dolayı. Sancılarım oldu bi kısmını hissettim hatta. Serum vs ile geçti çok şükür. Şu an 37. Haftadayım ihmal etmeyin allah korusun