EngucluAnne Kdrydn amin canim inşallah bende baya iyiyim afedersin kabızlık dışında iyi gidiyor ama bazen korkuyorum sorun yokken sorun arıyorum yani kendimde neden belirtim hiç yok diyorum bişey mi oldu yoksa diyorum
EngucluAnne Minnakmom benim mide bulantim mide yanması tiksinme vs vs hiç olmadı şu sıralar sadece kabızlık var onu da demir ilacına bağlıyorum
EngucluAnne Minikmucizem_ ben de basladim canim 13+4üm ama bulantı falan yapmadı bende sadece çok afedersin kabızlık yaptı
dy1106 Bulantilar hic gecmicekmis gibi geliyor nadiren kusma oluyordu ama sanki o da sıklasacak gibi :(
Minikmucizem_ Bsra_95 yok hergun olmuyo bulanti normalde de sabah bulantilarim oluyodu zaten yine sabah bulantilari. Azaldi gbi oldu ama bu hafta yine basladi. Sen kac haftaliksin
dy1106 Bsra_95 hemen hemen hergun oluyor kusmam yoktu 2 haftadir 2 kere kustum bakalim gececek mi artacak mi
Esraesrasoner lleyla4545 aman miden bulanmasin Aman kusma öle fena bisey ki yesem yine çıkacak hissi ile bebek için yemeye calisip beş dakika sonra çıkarmak çok kötü bir his ki çağırma bulantıları derim 😒😒
Bsra_95 Minikmucizem_ 12haftalıgım fakat benim ds hala geçmedi eskisi gibi her gün olmuyor bulantım ama bi an da bi geliyo gitmiyo :(