seymaaygunsafca Arkadaşlar bu uykusuzluk doğumdan sonra gececekmi tamam bebekle daha cok uykusuz kalcaz ama En azindan yatınca uykuya rahat dalabilcekmiyiz 😞
Hll seymaaygunsafca gececek☺️Bebisin yannda yatarsa senin kokunla daha güzel uyur beraber mis gibi bir uyku cekersiniz☺️İlk gebeligimde bende bu korkuyu yasiyordum☺️
Ravza4141 seymaaygunsafca biri uykusuzluk mu dedi ilk aylarda uykuya doyamiyordum simdi 24.cü haftadan beri uyuyamiyorum 26.hafta bitmek üzere ama hala ayni:((+
seymaaygunsafca Hll valla sabaha kadar kafamda olmadık seyler düşünüyorum.Dogum korkusu da yok bende onu da düşünmüyorum 😞
Hll seymaaygunsafca doguma gidecegimden birgün önce kafamda o kadar farklı ve fazla sorular,korkular vardı ki☺️İnan seni cok iyi anlıyorum😊ama sonra dogumdan cıkıp ayldgmda 3 saatin ardndan ogluma baktm kokladm hersey ucup gitti aklmdan. Eminim sende aynı olacaksn☺️
seymaaygunsafca hohomoromu tamam bebek uyutmucak ama En azindan bir boş vakit buldugunda rahat uykuya dalabilcekmiyiz ben bunu soruyorum cnm.Cünkü sabaha kadar geziyorum.
Hll seymaaygunsafca uyutmayacak laflarna takılma uyuyorsun. Gebeligin verdigi o uykusuzluk daimi degil bunu kendimden biliyorum.
hohomoromu seymaaygunsafca uykun geliyor eskısı gıbı uyumak ıstıyorsun tabı canım eskısı gıbı norma l sekılde uyursun sadce bebek izin vermıyor espiri yapmk istedim sadce 😊
seymaaygunsafca Hll Sanırım bilerek yapılıyor.Zaten suan zor zamandan geciyoruz bebekde uyutmucak lafı daha cok insanin canını sıkıyor.Belki benim.bebegim akıllı olcak uyuyacak.Tabi ki de anne olmak bir özveri gerektiriyor.Ama belki ben daha kolay atlatcam 😊
hohomoromu seymaaygunsafca merak etme canım uykusuzda kalsan bebiş yüzünden zor olmıcak çünki ona bakıyor olcaksın can sıkacak durum yok 😘
seymaaygunsafca Ravza4141 aynen cnm doktora sordum bgn gün icinde col dinleniyorsunuz calismadiginiz icin ondan oluyor dedi
Ravza4141 seymaaygunsafca napalim peki ya tarlaya ekine falan mi çıkalım :)))ben evde hic bos durmuyorum ki kendi kendime iş çıkarıyorum ama yok yok bu öyle birşey değil kızım geceleri yatağı tekmeliyor o kadar tembihliyorum yatağa girince ama dinlemiyor ki cimcimem:))))
Kerime47 Ravza4141 geçen öyle bır tklmedı kı uyndgmda sabah ezanı okunuyrdu heralde dedı kalk nmz kıl 😂😂😂