Etkinmhmt Kızlar Allah kısmet ederse 30 Ağustos fındığımı kucağıma alicam çatı darlığım olduğu için sezaryen dedi doktorumuz bende kararsızım hangisi daha sağlıklı olur 35 haftaligim şuan 👶
Handaan Etkinmhmt canim ben epidural oldum çünkü bi kaç doktora sordum anne ve çocuk için en sağlıklısı o dediler bende onu oldum şükür çok ta iyi oldu
Feyzam35 Etkinmhmt benim doğumum spinal epidural beraber olmuştu. Spinal sonrası yataktan kalkamayacak derecede başağrım olduve başağrısı için tekrar bir işlem yaptılar bana.ikinci doğumum için anestezi doktoru ile görüştüm acil sezeryana alınacak bir durum olmazsa epidural olmamı tavsiye eti
Brnaebu Handaan bende en iyisi spinal diye biliyorum hatta kendi doktorumun da 1 yasinda bebegi var onda spinal sezeryan olmus
Handaan Etkinmhmt canim ben o kadar panik olmama rağmen epidural istedim o anda bi güç geliyor ben bile şaştım o anki durumuma Allah yardim ediyor inan hiç korkma
Handaan Brnaebu canım ben anestezı doktoruna bide cocuk doktoruna sordum ikiside epidural dedi artık bilemiyorum