Nur___ Yalova da ne düzgün ki zaten, hastaneye sıra bulunmaz, gidersin kalabalık, iş bulmak ayrı zor, pahalı tüm sıkıntılar bi arada bence 🥴
Hilalbaskann Dydkezgi Ayy ben yanlış okumuşum ya 😂ikili tarama demişssin 🤦🏼♀️çok pardon 🤦🏼♀️ben detaylı diye okudum nasıl okuduysamm😭ikili tarama testi devlette yapıyor ben aktifte yaptırmıştım 90TL
Recbey iamfatmakgun77 bende 10+4 günlük gebeyim aktif hastanesi aybala fatma gürsoya gidiyorum çokta memnunum😊
Btln iamfatmakgun77 hepimiz inşallah 🙏 yeni geldi doktorum 6.haftada basladık biz de zeynep hanım vardı ilk ayrıldı
Hilalbaskann Zeynepreyyan Yok tatlım ben orayı yanlış anlamışım detaylı diye anladım onun fiyatını yazmışım 😂
Zeynepreyyan Ahmet zareye gittim . Doğumdan iki gün önce normal doğum olur mu dedim . Olur dedi doğum zamanı geldi. Suyu geldiği için gittim geldi açılmaya baktı sancı da çok çıkmıyordu hemen sezeryan dedi. Doğum ilerlesin diye bile beklemedi. Uğraşmak istemedi sanırım ilk doğum ve aniden suyu gelince panikle ne olduğunu anlamadan sezeryana aldı . Bir daha doğum yapacak olursa devlet Hastanesi'ne İlter Ergürbüz düşünüyorum