Yasmintanju Ben 7+5 bugün bulantı mide yanması ekşimesi ağzımda pis bi tat sürekli çok aşırı yorgunluk herşyden tiksinme yani açıkcası bütün belirtileri yaşıyorum ilk hamileliğim bide bu kadar zor olduğunu tahmin etmiyodum çok zormuş ya 😔
Ayashatun Yasmintanju bende senin gibiydim acikcasi hala oyleyim hatta agliyordum surekli kusma krizlerine giriyorum esim artik oda cok uzuldu surekli arastirmis arkadaslarinin esleride ilk uc ayda oyle oluyormus bazilari cok zor geçiriyor ben hamileligimin ilk haftasindan sun 10 haftaya kadar sadece 300 gr alabildim oda su buyuk ihtimal hic birsey yiyemiyordum mide bulanti ilaci verdi doktorum daha iyi yavas yavas uc ayin icerisinde toparlaaya basladim insallah seninlilerde gecer sakin ol yemeye calis
ilknur-atc04 Ezgikara en güzeli Allah herseyi bilir en güzeli ona sığınmak Allah hepimizin sağlik bir şekilde kucağımıza almayi nasip etsin😊
Seymaa16 ipekworld AA tamam canım bende serum aldım ama 4 saat sonra aynı oldu doktor içine b ve c vıtamını koyması gerekıyormus. Rabbım bu ayları atlatıp rahat bı bayram geçırmemızı nasıp etsin İnşAllah 🤲
ipekworld Seymaa16 Canım devlette serum takıldıysa boş tuzlu yada şekerli su takıyolar özelde taktırdıgında içine vitamin koyarak takılıyor o bana 3,4 gün iyi geliyor
Seymaa16 Kızlar bende 9+4 üm ama karnım öne doğru sivri yanlar boş çabuk büyüdü anlamadım neden acaba .
Ayashatun Seymaa16 genede erkek cocuklar oyle olur derler kayinvalidem hemsire o demisti oyle birsey yada odemdir sikma canini
Gozdeakan Kızlar folik asidin haricinde doktorun kullanın dediği vitamin var mı size eğer değerleriniz normal çıkmış olsa bile ?
Fulya0 Fyz2014 aynen oyle ya bendede bulanti falan yok acaba sorunmu var diye dusunuyorum ama hic bulanti olmayanlarda varmis umarim onlardanizdir