elifayse Yakin zamanda dorukta yildirimda dogum yapan varmi ? Odalari nasil? Dogum ucreti ne kadar? kisacasi A dan Z ye kadar anlatirmisiniz 🙏 dogumum ekimde çok endişeliyim
Dmlakkayaa elifayse odasını bilmiyorum ama fiyat 3500 sanırım . Benim doktorum da orasıyla anlaşmalı öyle demişti fiyatı için
Nouwellemariee elifayse kız arkadaşım yeni doğum yaptı orda :) odaları çok güzel büyük geniş ferah :) 2500 TL vermişler sanırım . oda süslemesinde jardinyerlerin üzerine çiçek koymuşlar lohusa şerbeti ve kurabiyeler vardı
Busrakivanc elifayse Yıldırım doruk sezeryan fiyatı 2250 TL oda süsleme kuaför hizmeti fotoğraf çekimi dahil, çekirge doruk ise normal doğum 2500 TL Sezeryan 3100 TL ☺️
Dmlakkayaa elifayse yani normal mi sezaryen mi orasını sormadım . Beş yerle anlaşmalıyım dedi jimer pembe mavi medicana 5000 medicabil doruk 3500 demişti benim Ocak’ta Doğum o yüzden ayrıntılı sormadım
Ecrinbzkrt Arkadasım Yıldırım dorukta yapıcak 2400demıstı ve cekım oda susleme hepsı dahil bı arastırın ıstersenız
Merve1643 Benımde arkdsm dogum yaptı oda süslemesi, sacını yapmışlar ve fotoğraf cekmısler sezer yan 3 bin cıvarydı. Hastaneye gıttnz de detaylı ogrenebılıranız hangı doktora gıdyorsun uz Yıldırım dorukta