Deletedmom05 Kızlar eltimin kinasi vardı oynamasam yalnıs anlaşılır malum elti ya laf olur. Sahneden inmedim. 5 aylık hamileyim. Ağrı sızı kanama birşey olmadi biraz yoruldum birşey olurmu acaba?
Hatce06 Deletedmom05 birsey olmaz ya korkma bend kuzenimin Nisanında 3 aylık hamıleyken oynadım nerdeyse hic oturmadım birsey olmaz 😂 Takılma bunlara korkma canım
Obsesifk Deletedmom05 ben daha yeni hamileyken oynamıştım trabzonluyuz biz horon oynadım insna dayanamıyor şükür bişey olmadı ama tabi bu başkasınada olmicak anlamına gelmez şimdi oynamam mesela 7 aylık olduk her şekilde dikkat etmek lazım. Kanaman ağrın yoksa bişey olmaz
Deletedmom05 [bilinmeyen] Canım benim cok haklisin.. Evet bende senin gibi düşünüyoorum. Mecburiyet yok ama ışte.. Çok teşekkür ederim bu arada😚
Deletedmom05 Obsesifk Maşallah Allah bagislasin. Evet ilerleyen aylarda erken doğum riski bile olabilr. Rabbim esirgesn
Umayyyy Benim bes aylik teyzemizin oğlunun 7 aylık olduğumda gorumcemin var ve gorumceminki 24 saatlik yolda.. Kocamla ikimiz de elele oynamayı seven tipleriz duramam napsam sahi 🙁 benim bi de ikiz ;( okuyunca yaram açıldı 😒😢
elifincennetkusu Deletedmom05 olsaydı orada olurdu ki maşallah bir şey olmamış. Ayrıca annelik içgüdüsünden dolayı eğer bir şey olacakmış gibi olsaydın oynamazdın. 😊