Mervealya18 Vahina bolgemde düzensz devamlı ağrılarım oldu beyaZ bi akıntım olmus peynirimsi gece acile gittim alttan bakmak istedi kanamam olur yada doğumu tetikler diye baktirmadım kızlar sizce neyin nesi
Elcnekc Mervealya18 nts bagladin mi canım bu haftalarda malesef zorluyor bebekler kan idrar alindimi enfeksiyonda olabilir
Neslihant Mervealya18 keske baktysaydin bnmde aynisi oldu ultrasonda bsey gorunmedi ama alttan baktiklrnda açılma vrdi nst cekildi hemen sanci çıktı. Suan ilaclarla istirahatla durdurmaya calisiyorlr
Bahar_trky Mervealya18 banada aynısı oluyor. Alttan baktı doktor bana bişey yok dedi bebek aşağıda yolunda olduğu için baskı yapıyor dedi. Sağa sola dönerken bile acı hissediyorum.
dvran22 Mervealya18 canım bebek kendini aşağıya bıraktığı için ağrı olabiliyor Benimde ağrı vardi alt bölümde Doktor ultrasondan bakınca rahim ağzı kısalığı olduğunu söyledi ilaç kullandım tabi bunlar 26.haftalarda olmuştu Şimdi tekrar ağrılar oluyor yarın randevum var doktora soracağım ama bu haftalarda artık yalancı sancılar olabilirmis gayet normal görülüyor
Mervealya18 Elcnekc nstye bağlanmadım direk alttan bakmak istedi kendi doktorun olmadıgı içinde pek cesaret edemedim acıkcası
335647 Mervealya18 benimde kasıklarımda yanma ve ağrı oluyor bir kaç saniye sürüyor geçiyor bu benim 3 hamileliğin ilk defa başıma böyle bişey geldi
Gokceuluturk Bende 34+4 deyim yalancı kasılmalarım nerdeyse saatte bir oluyor alt tarafımda keskin bir ağrı var😞