Buraya doğum hikayemi yazmak için ben de sabırsızlanıyorum pazartesi sabahı doğum yaptım biraz zordu yazdıklarım kimseyi korkutmasın bu benim şahsi fikrim 38.haftada doğurdum, her şey normal gidiyordu bebeğim kanalı inmişti pazar günü sancılandım tüm gün hastaneye git eve gel hastaneye git eve gel çok zorlandım eve geldiğimde duş alıyordum üzerimi giyiyorum tekrar hastaneye gidiyorduk dayanılacak bir sancı değildi çünkü her eve geldiğim de daha da artıyordu suyum Nişanımda gelmedi kızlar illa Doğum içinde bunları beklemeyin sancınız varsan gidin, yani çok yorucu oldu doktor normal sancılar diyodu En sonunda kendi hastaneme dışında bir hastaneye gittim doktor doğumu başlamış direk yatış dedi sonra tekrardan kendi hastaneme gittim oda aynı şekilde evet doğum başlamış dedi eşim sinirlendi tartıstı perişan olmustum malum pazar gün olduğu için nöbetçi doktor vardı oda genç bir kızdı pek anlamadı galiba çok sinirlerimi bozdu hemen sancı odasına aldılar açılman üç santimdi üzerimi çıkarttım falan sonra Suni verdiler O kadar dayanılmaz bir sancı çektim ki anlatamam yani ressmen delirdim çıldırdım annemi aldılar yanıma annem yalvarıyordu Ikın diye ebeler desen aynı şekilde sürekli açıklıgıma bakıyorlardı En sonunda suyumu patlattılar suyumu kakalı geldi bebek içerde kakasını yapmış doktor hemen dorman lazım yoksa bebek riske girer dedi ayrıyetten çok sancı çektiğim için bağırıyordum Buda bebeğin kalp ritmini düşürdü açılmam altı santim olmuştu Ama daha fazla dayanamadım sezeryan olmak istiyorum diye yalvardım Çünkü gerçekten yapamadım yani o acıyı tarif edemem sizleri pazar günü tüm gün sancı çektim zaten gece 12’de hastaneye gittik dörde kadar uğraştım ama yapamadım En sonunda eşimi çağırdılar eşim birazcık daha sabret diye moral vermeye çalışıyordu Eşime en sonunda dedim eğer izin vermezsen kağıda imza alamazsan hakkımı helal etmem dedim ve sezeryana alındım inanki hiçbir pişman değilim çok sancı çektim çok yıprandım hastanede salak bir doktor kurbanı oldum yollar da perişan oldum sezeryan oldum ama Doğum sancısı da çektim, en sonda sağlıklı bir şekilde bebeğimizi kucağımızı aldık o kadar çektigim acı bi anda geçti komple bayıltılarak sezeryan oldum şu an on günlük olduk çok şükür ayaklandım kendi işlerimi yapabiliyorum ama sezeryan olduğum için hiçbirşman değilim eğer ki böyle bir şey olduğunu bilseydim Doğum sancısının en başta sezeryan olmak isterdim ve ben sezaeyen kaştı bir insandım kendimi normal doğum o kadar çok alıştırmıştım ki sezeryan olmak isteyenleri bile kızıyordum ama öyle olmuyormus çok sükür ama bebegim sağlıklı ben saglıklı hersey geçti gitti 💖Yazdıklarım belki pek iç açıcı olmayabilir eleştirmeyin kızlar bu benim doğum hikayem❤️❤️