Merhaba arkadaşlar. Dün doktor kontrolüm vardı. Başından beri normal doğum istiyordum. Doktorum dün çatı muayenesi yaptı çatımın hafif dar olduğunu bebeğimin şuan ki kilosu ile doğurabileceğimi yalnız bu kilonun üstüne çıkarsa normal doğum yapamayacağımı söyledi. Ve bebeğimin haftasına göre kilosu geride kalmış 37+2 günlük hamileyim bebeğim 2.800 kg boyu 49 cm. Bayramın 3. günü sabahtan kontrole çağırdı ve bebeğimin kilosuna göre bir karar verip suni sancı ile doğumu başlatacağını olmazsa sezeryan olacağını söyledi. Benim anlayamadığım hiç açılmam sancım vs doğum adına hiç bir belirtim yok. Suyumun vs her şeyin normal ilerlediğini söyledi. Durup dururken suni sancı verip doğumu neden başlatmak istediğine anlam veremedim. 15-25 ağustos tarihlerinde orada olmayacağını söyledi orada olmayacağı için mi beni hemen doğurtmak istiyor anlayamadım 🤷♀️ Zaten bebeğimin haftasına göre geride olduğunu söyleyince o kadar moralim bozuldu üzüldüm ki. Normal doğumdan hiç korkmazken sayesinde korkuyorum artık dünden beri hiç keyfim yok ne yapacağımı bilmiyorum moralim o kadar bozuk ki 😔