Mervezngn Haftada Doğumum başladı 2 cm açıklıkla hastaneye yattım. Bugun burda 13. Günüm mafoldum yıpranmış durumdayım ama Doğum durdu cok şükür açıklık ilerlemedi rahim kısalıgım iyi bebiş gelmekten vazgeçti şimdilik en azından 32 bekler diye düşünüyorum😊 30+4 olduk günler cok zor geçiyor. Benim kan hastalığım yüzünden son çare bi ilaç önerdiler ama Bebek gelişmeyebilir doğduktan sonrada gelişmeyebilir deyince denemek istemedik kan takviyeleriyle idare ediyorum. Üstüne bide enfeksiyon kapmış olabilmem çıktı onun icinde sıkıntılar cektim ama hersey kızım icin diyorum onu kucagıma alıp eve gidiceğim zamanı iple cekiyorum. Hersey bizim saglıgımız icin tez zamanda kurtuluruz inşallah 🤲🏻🤲🏻
Naze2151 Mervezngn ayyy kiyamam size ya 🌷 anne kız dayanışması şimdiden başlamış maşallah evet inşallah siz kazanıp çokkk mutlu olacaksınız sabir🤲🤲
Mom72626 Mervezngn kilosu şuan kaç canım ? Korkma artık 27 yi atlatmışsınız hem bebeklerimiz bizden daha güçlü annesi. Doktorum bana da 27 yi geçince korkma demişti şükür şuan 36. Haftaya geldik. Sen dikkat et kendine kızlarımız bizi üzmez ♥️🧿🙏🏻🙏🏻😀
Aleyyynavefa Rabbim acil acil sifalar versin bu da sizin sınavınız Rabbimin izniyle sag saglim kurtulur insAllah minik 😍
Hazelkrnz Mervezngn haftamız aynı canım. Benimde rahim ağzında kısalık var evse yatıyorum Allah yardimcimiz olsun canim 🙏