Gizemyucel Merhaba arkadaşlar 26+1 günlük hamileyim ama hala karnım büyümedi ultrasonda görmesem hamile olduğuma inanamıyorum sizce neden büyümüyor hala karnım 😢🙄
BurcuEsiklii Gizemyucel ic karnin geniş demek ki canım benim ic karnim darmis benim 15.haftamda falan cikmaya baslamisti suan da zaten 31.hafyadayiz baya karnim var
gnc Gizemyucel ne güzel işte çatlağın da olmaz 🙂 iç karnı geniş olanların göbeği geç çoksa diyorlar canım
Ceyduygu Gizemyucel benim karni var 13+4 ama daha çok kucuguz büyük ihtimal gaz oldugu için öyle gozukuyor 😂
GkhanEbruzbay Bende 15+3 günlük hamileyim benim de göbeğim fazla Yok canım sadece eşim fark ediyor dışardan kimse fark etmiyor hatta dalga geçiyorlar sen nasıl hamilesin çocuk nerde diye benim de sadece çizgi çıktı karnımda o kadar 🤗
Senailhan Benim de 26 'nın içindeyken sanki bir gecede çıkmış gibi fırladı hazırlıklı ol şok etkisi yaratacak karnının hızla büyüyüşü 😂😂 Bazılarının erken çıkıyor onların iç karnı dar olduğu için öyle geniş olanlarda da geç çıkıyor herkesin farklı yani
elifincennetkusu Gizemyucel kimisinin 8.haftada kimisinin 34.haftada beliriyor merak etme 😊 ben de 20 haftalık hamileyim hiç çıkmadı benim ama çoğu arkadaşımın ki çıktı.Takma kafaya😋
Adabahar Gizemyucel hiç canını sıkma karın olayı tam anlamıyla 20. Haftada belli oluyor ben de senin gibiydim endişeleniyordum ama her yapı farklı canım 😇😘
merveeyn Benim 19 haftalık hamileyim şuan hamile göbeğim var dun artik ilk hamile pantolonumu aldim 🤗 alışık değilsin ayakkabı bağlamak bile yorucu yani 🤣🤣 bide karnın çıkmadan nasıl çatlak oluşmuş şaşırdım valla
Gizemyucel merveeyn ah canım karnım yok fakat herşey zor geliyor catlaklarımda hamileliktenmiş gecen gün detay ultrasona girdim doktorum bile cok catlatmıssın dedi kontrole gidiyorum 7 aylık oldugumu soyledıgımde doktor bile nerde diyor 😅😅
GkeCanKaran Gizemyucel bende 18 haftalık hamileyim.iç karnım geniş olduğu için hiç göbeğim yok sadece şişkinlik oluyo.bnde ultrasonda görmesem inanmıcm yani 😁 eşim bile diyor neden göbeğin yok die😁
Asenam Gizemyucel bende ilk hamileliğimde öyleydim kimse hamile olduğuma inanmıyordu hatta Doğum için yattığımda bile inanmıyorlardı bana ama ikinci hamileliğimde şuna 15 haftalığım ve karnım sanki 5 aylık gibi duruyo 😂🙈