Dünya tatlısı bir kızım oldu🤗💖🤲🤲allahim isteyen herkese nasip etsinnnn
Pazertesi doktor kontrolum vardi. Çatı muayenesi oldum burada okuduklarima bakilirsa sadece 2 parmakla bakilicakti ama benim doktorum maşallah baya kurcaladı 2 cm acikligimin oldugunu bebegin 2 gune gelicegini soyledi. Eve gittik yürüyüş yaptım ardindan sicak suyla duş aldım cok hafif sancım vardi ama gelip geçiyordu. Sali sabahi saat 5 te bir anda bi sıcaklık hisettim ayaga kalkar kalkmaz ne göreyim suyum geldi 🙈 5 dakika boyunca aktı diyebilirim. Yarim saat icinde hastaneye gittik. Sancım felan yoktu saat 6 dan sonra sancilarim olmaya başladı gittikce sıklaştı suni sanci almadm sancılarım cok vardi giderek sıklaştı dayanilmaz bir hal aldi bu aralarda sancı geldikce squat yaptım belime kasıklarıma sicak su tuttum. Saat 12 de 8 cm açıklık ile doğuma aldılar 6 saat sanci çektim😔 en son ki sancilarda ebelere beni sezeryana alın dediğimi hatırlıyorm😂😂 hani derler ya ölüyorum ben artık dedigin anda doğum olurmuş gerçekten bu böyle ama dayanilmicak birsey degil sadece o an insana cani çok tatli geliyor. Doğumum başladı 12 de 12.15 te cennet kokulumu kucagima verdiler işte o an herseyi unutuyorsun çektiğin sancıları doğum esnasında olan acıları yavrunun kokusunu içine çekince hersey gözünde bitip gidiyor. Dikişlerim oldu kızım çıkarken yırttı ama olsun 😊❤ şimdi ikimizde ıyiyiz cok şükür hastanede yanımda yatıyor canımın ici yarın cikicaz allahin izniyle
Rabbim bu yolda kimseyi oyalamasin tek avazda kurtarsın herkese sağlıklı sıhhatli kucaklarina almayi nasip etsin bu yazıyı ne zaman yazarim acaba diye düşünürken 🤔 simdi paylaşıyorum sizinle aklınıza takılan ne varsa sorabilirsiniz elimden geldiğince cevap veririm 🤗🌺