Alarasel R_abia anladm cnm inşAllah zamanında doğar 🙏🙏😌. Biizm inşAllah yarın doğum var sezeryan olcak Allah izin verirse ❤️🙏
R_abia Alarasel amin inşallah ☺️ Bizimde yarın kontrolümüz var 😁 Ayy ne güzell sağlıkla al kucağına inşallah ne güzel heyecandır o şimdi 🥰😁
BirVeraAnnesi35 espalp muayene ücretine zam gelmiş canm gittin mi buaralar bilmiyorum ama 105 tl artık bilgin olsun şaşırmak biz baya şaşırdık 😂😂😂
Gldn35 Egepol gökalp bey tavsiye ederim... ilk çocuğunda da doktorum oydu şimdide o.. randevu alamadan önce 4tane ayrı doktor denedim hiçbirinden memnun kalmadım..
Nevo Eda1994 Karabağ’larda Ege yaşam Hastanesi sinan kIzılkaya ben oraya gittim doğumumuda orda oldu memnun kaldım su hastanesine gidiyordum doktora kızdık oraya geçtik iyiki diyorum
Mkrrm Nevo bende ege yaşama gidiyorum canım ipek hanıma doğum ücreti ne kadardı personellerin ilgisi nasıldı memnun kaldınmi
Gldn35 Kaderdem muayene ücreti 81.50 doğumda 3100 tl şuan canım.. doğuma doğum fotocusu giriyor ücrete dahil oda
Nevo Mkrrm ocak ayında Doğum yaptım 1500 ₺ sezeryan oldum tüm personellerden memnun kaldım hatta doğdunda bebeğim 84 gün orda yoğun bakımda kaldı hiç olumsuz bişey yaşamadım hala kontrollere gidiyoruz benim içime sindi
Hasisinmelegi Kızlar su hastanesi Ümran hocaya gidiyorum şimdilik memnunum. Doğum ücretini bilen varmı fotoğrafçı içinde ne kadar acaba henüz öğrenemedim ben
Glybskl Eda1994 Egepol Gökalp Tokaç çok Babacan espirili ve sıcak kanlı bir doktor her konuda güveniyorum içim rahat 😌 işinin ehli Harika bir insan
Gldn35 Glybskl kesinlikle hele doğum esnasında ameliyathanedeki güler yüzlülüğü gerçekten çok iyi bir doktor...
BirVeraAnnesi35 Glybskl sizede haber vereyim madem egepole gidiyorsunuz sizde😂 muayene ücretleri zamlandı bilginiz olsun 105 tl artık 🤭