kızlar benim dedim hiç bitmiyor bana bi akıl verin yanlış bi şey yapmak istemiyorum kısaca anlatıyım yaşadıklarımı eşimin ailesiyle biz baya olaylar yaşadık evleneli 1 buçuk sene oldu çok kavga ettik eşimle 4 5 defada annemgile gittim hep kaynanamla görümcemi alttan alıyodum her lafını her hareketini bebesinden tut yaşlısına kadar laf yemişimdir görümcemle 4 5 aydır hiç görüşmüyorum çünkü beni dövdü utanarak söylüyorum ve ben 5 aylık bebeğimi kaybettim daha 20 gün olmuş eşimle tartıştım ben o geldi ve konusurken saldırdı annemede aynı şekilde kaynanamla beraber neyse kaynanam kayıbabamla konuşuyoruö ama çok samimi değilim eskisi gibi değil yani her hafta gideriz yine hizmetinde işinde kusur etmem şimdi şükür Allahıma eşimle tartışmalarımız azaldı iyiyiz ama bu seferde kaynanam eşime küsüyor kayınabam şehir dışında çalışıyor kaynanamla eşim tartışıyo kayınbabamda arar eşimi söver kapatır oda küser eşime her seferine küserler ve eşimde gerçekten öyle sorumsuz bi evlat değil annesi babasına hiç bişeyi değişmez daha bir kere arayıp hal hatır sormadılar evleneli hep bizden beklediler ama ben o son kavgdan sonra aramadım sadece eşim gidelim dediğinde gittim neyse eşimin dayısı sürekli bizim arabamızı kullanıyor ve bi gün kaynanamla cenazeye gitceklermişti eşimde kardeşin arabama binmesin demiş kaynamamda ben biniryorum benim için gidiyoruz demiş eşimde sinirle olaun demiş ki kayınabamda çalıştığı yerden ayda bir gelir ve bir hafta arabamız onlarda durur kaynamam eşimin öyle dediğine sinirlenmiş yine her zamanki gibi kayınababama yetiştirmiş kaynamam eşimi aradı sövdü kapattı ve bu olayın üstüne iki kere gittik kaynamama eşimle hep tartışıyor küsüyor konuşmuyor kayınbamamda öyle eşim barışma hayali kuraraken yemeğe çağıralım falan dedi bugünde ben arkadaşımdayken anneaine gitmiş ve ne dedi tam anlatmadı eşim ama bayaa canını sıkmış bugün babasını aramış konuşmamış bile ve zoruna gidiyo bunlar tabi kaynamam bugün benden içinde yapmacık falan demiş bana dikilyon demiş eşime yani kısaca kızlar eşimin ailesine asla buyuk bi saygısızlığı olmadı ama en ufak bi şeyde hemen küsüyolar eşim şu an berbat morali çok bozuk ben napıyorum onlara bana böyle yapıyolar diye düşünmekten bi hal oldu size sorum şuuı bende çok üzülüyorum ve benimde zoruma gidiyo illerde ne evlatlatlar ne gelinler var ama ne eşim nede ben öyle evlat gelin değilizz sizce yarın kayınbabamı yada kaynanamı arayıp konuşsammı ben çok rahatsızım bu durumda bizim kendi sıkıntımız bitti eşimle şükür ama şimdide onlar çıktı ve ararsamda kesin tartışırız tutamam yani bu sefer kendimii nolur hakkınızı helal edin çok uzun oldu ama anlatacak kimsem yokkk:(((((