Zehraokan Kalem etek arıyorum esnek hamileler için yokmuya varsada benmi bilmiyorum kapalıyım bu arada ?
Missnanii Zehraokan evet var hamilelik kalem etek dersen bulabilirsin çogu magazalarda bende 2 tane almistim surekli onlari giyiyorum hamileligim bitene kadar
Bsyldrmdlk Zehraokan ben hamile kalmadan öncede beli lastikli kullanıyordum gayret rahat şu an 36. Haftadayım hala giyiyorum 🤭 30 tl almıştım şirinevlerden.
FSCMK Zehraokan benim var kalem etek 32 haftalığım halen giyorum mağazalara git sor omlar sana verir her yerdede satılıyor
Missnanii Zehraokan malesef internet sitesinde hic denk gelmedim satislara ama bulundugum sehirden almistim
BirVeraAnnesi35 Zehraokan ben kapalı değilim canm ama bende esnek dizin hemen biraz altında çizgili çok rahat bir etek bulup aldım LCWaikiki den ama boyunu beğenir misin bilemedim dizden altı açık kalıyor bilmiyorum giyer misin ama bir sor derim çıkda rahat 😊
minikhumacik Zehraokan https://m.n11.com/issil-hamile-giyim-klasik-kalem-etek-P223630218?beden=S&renk=Lacivert&gclsrc=aw.ds&&gclid=EAIaIQobChMIqraDjqzw4wIV1aiaCh1ytwVgEAQYBCABEgKd9fD_BwE bi bak istersen canım üstü elastik