Mutire Bana hala çok geliyor keşke bir 35i görsek diyorum bende bir an önce 🙈 Bizim ekim başı görünüyor. Alışveriş için ben çok marka takıntısı değilim.
Bir kaç parça alt üst aldık. Semt pazarımızdan hastane çıkışı aldık 5li bir de yenidoğan alt üst takım hediye geldi. bunlar hastane için yeterli diye düşündüm.
Bime gelen kısakollu ve kalın askılı çıtçıtlardan aldım. Pazardanda aldım üzerine uzun kollu giyeceği için içine uzun kollu almadım. Bir debizim ev aşırı sıcak oluyor onu da göz önünde bulundurdum. 1 polar 1 kalın 2 penye battaniye aldım. banyo havlusunu şapkalı olanlardan aldım hakmara gelmişti :) Bimden hakmardan eksiklerini tamamladım desem yeridir. Park beşik tercih ettim. Bebek arabası çift yönlü tam yatar baston aldım. Hakmara gelmişti inanılmaz kaliteli bir araba. Başkaa unibaby saç vücut şampuanı aldım. Sudocrem pişik kremi aldım. Yemidoğan bimin bezini aldım neyle başlarsan onunla gider diye süşünerek ve kullanılandan memnun gördüm olmazsa a101 deneyeceğim. tarak seti tırnak makası seti kullan at alt açma 10lu bimden aldım. Hatta dün yeniden geldi istersen gidip bir bak alabilirsin. Eksiğimiz kalmadı sormak istediğin varsa sen söyle ben aklıma gelmiyor hepsi böyle :)
örme yelek patik şapka vs büyükbabannemiz örüyor sağolsun bir sürü oldu. Patikli patiksiz alt aldık, genel olarak 3-6 6-9 9-12 ağırlık vererek aldım. Çünkü aralarnda rn fazla 2 cm oynuyor o yüzden büyük al benim fikrim. bir kaç tane önlük aldık. Sormak istediğin varsa cevaplarım alışverşimi tamamladım şükür :)