Aysegulackgz Travel sistem olmayan baston tipi ama yenidoğaninda kullanabilecegi tarzda araba arayışındayım. Memnun kaldiğınız bir araba varmi bayanlar yardimci olurmusunuz 🙈🙈🙈🙈🙈
Alarasel Aysegulackgz çok doğru bir karsr aldığını bellrtiyim önce sonra da kraft evo plus tavsiye ediyim😅👍🏻
Hgztp Aysegulackgz kesinlikle çok mantıklı bir karar traveller gerçekten çok hantal geliyor bana, biz babyhope lavida modelini tercih ettik çift yönlü kullanılabiliyor Pierre cardin yeehoo modelini de çok beğenmiştim ona da bakabilirsin bence
Meinwunder Aysegulackgz yenidoğan da bebeğinizin size doğru bakması öneriliyor. Tercih meselesi ama ..
Aysaa Aysegulackgz bende casual sonic çift yönlü aklımda var sürüşü falan çok kolaydı hemde hafif ama yinede araştırıyorum bi bak canm e bebekte indirimde
Serpilsaltikalp Aysegulackgz çok doğru bir karar. Travel sistemler gerçekten ağır oluyor. Kraft fit aldık ağır olduğu için memnun değiliz. Şimdiki aklım olsaydı greentom alırdım. Çok hafifler. Bi inceleyin isterseniz
Meryemabf Aysegulackgz tripper venüs compact kızım 15 aylık 2 ay sonra oğlum olcak onun traveli vardı sattım bunu aldık üstüne koyup ve aşırı memnunum oğluma da kullancam bunu çok güzel şiddetle tavsiye ederim travel sistem pişmanlıktır