Deniziimmm Sibella86 şimdi kız kardeşim le konuştum kesinlikle bu set dedi canım kullanmadım ben ama memnuniyet fazlasi ile var...
Deniziimmm Tugbaztrk inş memnun kalırım canım tavsiye şu yönden edebilirim kız kardeşim aynı serinin camını kullandım dedi hiç memnun kalmadım dedi
Cerry Deniziimmm bende bu setten aldım cam degıl cok arastırdım en cok bunu onerıyorlar cam su an ıcın gereksız bence kı ben baska almayı dusunmuyorum 4 lu set zaten
Mervednr Deniziimmm ben çevremden kullanan herkesten cam hakkında çok şikayet duydum. Çok çabuk kırıldığını yere falan düştüğünde. Bende plastik olanını tercih ettim canım
Rapunzel2019 Mervednr Dogru bizde kızım da iki kez avent cam biberonu kırdık sonra direk bundan aldım. Valla en iyisi en kullanışlısı bu. Makinaya da attim birşey olmadı. Sağasaglamdı.
Deniziimmm Mervednr aynn canım cam kız kardeşim de çok kırdık dedi bu arada bende plastik dedim kızdı bana kız kardeşim😊 mika dedi..... plastik olanlar kanserojen bilinmedik marka olanlar dedi aman ağzımiz plastik diye alışmasin😊
Esramese Deniziimmm kucuk biberonu var bende memnunum ablam almisti aynisini fazla bile geldi bna verdi 😁 koku vs hic bisey yapmıyor
Deniziimmm Esramese evet öyleymiş birde biz aldık anne bebek çantasını boy boy dizeriz artık biberonluk yerine boşami aldık😊
Deniziimmm AygyulSina canım onu bilmiyorum ki turkiyedeyim ben sanırım siz yurtdisi o yüzden açamadıniz
Esramese Deniziimmm yanii bnm canta ucuza gldi e bebektn 10tlye kaptm biberonum ablamn setten kiyafetlr ablmdan kalanlr ablamin pesine bnde erkek dogurark hayati simdiden beleş yaşıyoruz 😁😁😁 ablalar var olsunn.
Yaseminpinar Deniziimmm Aynı setten bende aldım canım bpasız diye geçiyor sağlıksız bir yönü yok. İlerleyen dönemlerinde mecbur bunlardan kuşlanmak zorunda kalıcaz. Bir tane natural cam olanınından orta boyda al uzun süre götürür seni.
Deniziimmm Yaseminpinar öyle yapıcam canım bi tane de cam alıcam birdaha ki gitmem de eksik bitmiyor zaten 😊
Deniziimmm Esramese ohhh ne güzel abla kardeş den alınır ben ilk oğlumun herşeyini eltilere verdim bi kaç hatira dışında hoş kalsa da olmazdı aradan evrim geçti ikinci oğluma 15 seneden sonra karar verildi 😊 sağlıkla gelsin kuzular canım inş...
Sinemksk Deniziimmm cam alma zaten canm çoğu kişi pişman camdan bebeklerin yüzüne faln düşüp zarar verebiliyomuş
Deniziimmm Sinemksk evet özellikle anne yorgun olduğunda bilmeden düşürebiliyormus tabi Allah korusun da...