Ikizdeniz Deletedmom2 aynisi bende de var ya durmadan tuvalete gidiyorum cikacakmis gibi anlamadim valla korkuyorum
Brnaebu Ozgeliz evet canim aldik mecbur 39.haftamiza denk geliyor bayramdan sonraki ssli gunu insallah.ekstra bir durum olmazsa tabi
Brnaebu Tugce1634 hayir ben birsey kullanmiyorum 19 mm ölctü benim.haftam ilerde oldugu icin birsey vermedi sanirim
Tugce1634 Brnaebu doğrudur.genelde 35-36 da bıtaktırıyorlarmış kullanılsa bile ki normal doğumu engellemesin.hayırlısıyla ben de son haftaları göreyim inşallah.hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip olsun.
Brnaebu Tugce1634 amin canim insallah hepimiz sag salim sagliklica atlatalim bu günleri.bebegim ters olmasaydi belki dedigin gibi normal dogum da olabilirdi ama malesef makat gelisti hatta doktorum bu ayaklariyla gelecek diyor😁
Brnaebu Ozgeliz 40 a kadar bekleyeceksiniz yani.benimki 38 den sonra cok zor dedi alani daraldigi icin solumdaydi bebegim sagima gecmis şuan ama bi dönemedi koca kafa😂
Tugce1634 Brnaebu hahaha :) sağlıkla gelsinler de yeter ki.ben de bu yaşadıklarımı çekmeye razıyım da daha ilerki haftaları göreyim inşallah :) benimki çok erken döndü maalesef.hayırlısı artık