mucizem_oglum Kızlar 37 haftalk gebeyim nişan geldi 2 santim açıklık var ama nst de sancım çıkmadı diye eve gönderdiler suyunda gelmedi zaten ... açıklığın artması için ne yapabilirim ? deneyince açıklığı olan oldu mu ?
Hnfeshnn mucizem_oglum sıcak Suyla yıkanıyorum, hurma yiyorum, yürüyorum, her gün evi kırklıyorum. Çömeliyorum yer siliyorum yok anam 2 cm den fazla açılmadım 3 haftadır. Yapı meselesi bence 39. Haftamdayım bu arada 🤷🏼♀️
R_Arslan mucizem_oglum benim nisanim suyum falan gelmedi 37+3um sancilarim vardi nstde duzenli sancim cikti 1 parmakta acikligim cikti sabah aksam dus aliyorum hurma yiyorum ve tempolu yuruyus yapiyorum. Baska tavsiyesi olan varsa bende şurada bekleyeyim
mucizem_oglum Hnfeshnn sancıdan uyuyamadm dün gece sabah gittim nst de sancı yok diyo şuan yine aynym sanki biri belime belime vuruyor alttan vajina kemikleri ayrılıyor sanki kasklarma ve makatma öyle bir baskı var ki .. hurmaya bende yarn başlıycam inşallah işe yarar da kolay doğum yaparız yaa
Hnfeshnn mucizem_oglum sancın varsa açılırsın. Benim nst de sancım var ama hissetmiyorum. Hissetsen açılman olur demişti doktor. İnsallah kendi sancınla açılır öyle Doğum yaparsın. Benim sonum suni ya da sezaryen gibi Perşembe belli olacak