Dilarasavull44 Sny_hkn10 cuma kan vermeye gitcem bu ay yumurta takipi yaptırdım adetten 16 gün sonra yumurtam çatlamıştı ilişkiye girdik bu gün 9 gün 6 gün var adetime
Sny_hkn10 Dilarasavull44 9. Günde çıkmışş testte yaa benim çatlamadan sonraki 8.günüm sabah testte çıkmadı erken gebelik testiydi
Dilarasavull44 Guul heveslenmekte istemiyorum sonra üzülüyo insan belki akşam eşim gelsin onu ikna eder kan vermeye gideriz ben tek gidemiyorum evden cikamiyorum öyle bi aileye gelin geldimki o yüzden çocuk olsun çok istiyorum yaşım küçük ama olsun
Sny_hkn10 Dilarasavull44 canım ben adetle 19.gün 20.gün ve 21 gün yumurtlama gördüm 22 gün çatladı çatlamanın bugün 8.günü yumurtlamanın 10.günü
Sny_hkn10 Dilarasavull44 yunurtlamaya göre sayıp test yapmıştım ama en iyisi çatlamaya göre hareket etmek
Dilarasavull44 Sny_hkn10 benimki doktor takipinde oldu 16 günümde yumurtam çatlamıştı ilişki önerdi iliskiden 3 gun sonra gogus agrım başladı 3 gun once test yapmistm hiç bisey cikmadi bu gün sabah yaptm bunu inşallah vardır allah herkezin gönlüne göre versin
Dilarasavull44 Sny_hkn10 yarın sabah tekarar yapicam çıkar inşallah bu test markasına güvenmeyin diyolar ama bi kızda yapmışti paylaşmıştı onunki daha az belirgindi ama hamileymis
Deletedmom090 Kubraseyit00 ya kizlar bişey soylicem ben azerbaycanda yaşiyorum burda her kes evde oyreniyor gebelik varmi yokmu sonra da direk ginikologo gidiyor oda ultrasonla bakiyor yani ordaki gibi kan verib hamilemisin filan yok bizde boyle bişi yani kan veriyoruz her şey icin mikroptan filan zaten orda çikiyo