Sevgigelinn Kızlar 39+6 yım çok korkuyorum Doğumdan ölüm korkusu var bebek sağ Salim doğar mı korkusu var sizde de oluyor mu?😞
Esesen Sevgigelinn kuzum haklısın çok az kalmış. Ben 24 teyim ben de korkuyorum senin kadar yakın olmamama rağmen. Epitural yaptırsan belki ağrısı az olur die psikolojin de daha rahat olur şuan ben ona sığındım Allah pişman etmez inşallah da. Dua da et bol bol la ha le vela kuvvete de bol bol
Havvanurerolll Esesen 🤦🏻♀️ Epidurali de 7 cm açıklıktan sonra yapıyorlar zaten o kadar sancı ağrı çektinten sonra gerek yok diye düşünüyorum bende aşırı korkuyorum 21. Haftadayım daha şimdiden korkuyorsam ben sok haftalarımı düşünemiyorum 😣
Esesen Havvanurerolll yok canım epitural 4 cm açıklıkta yapılıyor yanlış biliyorsun. Çok araştırdım doktoruma da sordum 4 cm yani
GozdeMurat18 Bende 34 haftalık hamileyim, doğumda öleceğimi sanıyorum. Son bir kaç gündür bu korku var içimde. Geceleri uyuyamıyorum. 🙄
sahra_duru Bende 35+1'im.Stresten uyuyamıyorum artık.Inanılmaz korku başladı son zamanlarda.Normal doğumdanda sezeryandanda korkuyorum.Herşeyim normal ilerliyor.Ama ben kendimi sezeryana hazırlamış gibiyim.