Melikemsluu 7 haftalık hamileyim kanamam vardı progestan kullandım kanamam durdu ama kese etrafında pıhtılaşmış kan kalmış ilaca devam et dedi doktor zararı varmıdır acaba içerde kalan pıhtılaşmış kanın aceleyle sormayı unuttum doktora ?
minikkurabiyem2019 Melikemsluu yut canım aksine içmezsen iyi olmaz bende senın gibiydim kullandım progestanın zararı yok aksıne bazı hamile kalmak isteyenlere dr öncesinden bile veriyor
ikicocuklubiranne Melikemsluu bende de vardı canım o haftalarda ilaçla atlattım şuna 33. Haftadayım 😊
minikkurabiyem2019 Melikemsluu rica ederim kullandıkca her gitmene bak sende görürsün kese kenarındaki siyahlıklar yavaa yavas kaybolur ben öyle görmüştüm farkettim . Ama dinlen bol su iç kendini yorma sakın tuvalet ihtiyavlarına kalk yanında bi yoldasın oluraa yemek te felan iyi olur yat ayaklarınıda yukarı koy gecer işlh biz 31 haftalık olduk darısı sana olsun 😌
Melikemsluu minikkurabiyem2019 evet dediğiniz gibi kese kenarın da çok fazla siyahlık var inşallah bizde sizin gibi atlatırız maşallah sizin bebişinizede 😚❤️
minikkurabiyem2019 Melikemsluu işlh canım atlatırsın moralini yuksek tut kendini yorma yar devamlı bide bol bol su iç 🧿☺️
ikicocuklubiranne Melikemsluu içini ferah tut canım biraz dikkat et yorma kendini Allah’ın izniyle geçiyor 😊