Gizem94 11 haftada cinsiyet gözükürmü doktor yüzde 70 erkek olabilir dedi ama 12 haftada tam söylüycekmiş
Sedaekici Gizem94 benim 10. Haftada bi çıkıntı var erkek olabilir dedi. Ama daha erken belli olmaz dedi. Pazartesi 12. Hafta tekrar gidicem belki belli olur.
fundaunal46 Gizem94 masallaaaah turkiyede ne kadar erken söylüyorlar, biz taaa 18. Haftada öğreniyoruz Almanyada. Kalo atisinida bir kaç saniye ancak dinletiyorlar
CiaoBella Gizem94 bu kadar erken nasıl söylüyorlar cidden anlam veremiyorum... inandırıcı da bulmuyorum.
Sedatasdan Asli2663 genelde erkek bebekler mi erken belli oluyor bende 12.haftadayım erkeğe benziyor dedi
CiaoBella fundaunal46 erken söyleyenlerin de tutmuyor ki çoğu zaman ... tutanlar da oluyor ama zaten yüzde elli ihtimal var yani. 16.haftadan evvel doktorların söylemesine karşıyım.
Gulyllu fundaunal46 Almanya’da yine iyiymiş biz Fransa’da ancak 5 aylık olduğunda yanı 2. Ultrasonda söylüyorlar bekle Allah bekle
Mirzaveben Gizem94 ben de 12.haftada gittiğimde kız dedi bakalim ne olacak mart 1 de randevum var bende.cok.meraklıyım bi arkadaşıma 10.haftada söylemiş ve gercekten de doğru cikti tabi rabbim hayirl isini versin cumlemize
Hatce06 Gizem94 gözükmez canım 13 de zor gördü oğlumu emın olmak icin 1 hafta Sonra 14 de gıttık tekrar o zaman Söyldedi erkek oldugunu 16.haftada netleşi.ay cok heyecanlısın cok merak ediyorsun demı bend öyleydim😂😂
Gonulkul Bana da 11 haftada erkege benziyo demisti 12 haftada yine gittim daha cok erken cinsiyet icin dedi ayni doktor 🤣 ama ben bu aralar kiz hissediyorum kiz kiyafetlerine bakiyorum hep icimde kiz olcakmis gibi bi his var
AydinRemzi Gonulkul bana da 11 haftada erkege benziyor dedi bnde kız cocougu istiyorum 16 haftayı beklıyorum ins yanlıs tahmindir
ozgesoy28 Gizem94 olur canım doğrudur bende 11. haftamda oğlum olucak diye öğrendim ve hiç değişmedi şimdi 27 haftalık
Ayselcnt Arkadaşıma 11. Haftada söylemişler sonra değişmedi.. ben 13. haftada öğrendim oğlum olacağını.. cinsiyet çok erken belli oluyormuş.. ama doktorlar 16. haftadan önce yanılma payı var diyor.. bizimkinde doktor çok emindi.. 23. haftadayız hala aynı..
Gizem94 Merak ediyorum tabikide bakalım Perşembe günü nediycek bidaha sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
Gencanne01 Gizem94 dün gıttık 12+6 erkek soru ısareti dedı bebek çok açmadı bacağını ama yanılabılıyorlarmıs kesın olarak 16 haftadan sonra bellı oluyor
MeryB Haftadan önce söyleyemem dedi doktorum. 17.ci haftada öğrenmiştik ☺ 25. Haftamızdayız. Sağlıklı sıhhatle gelsin evlatlarımız. 💙👼🏻
Sedatasdan Asli2663 hmm ilk bebeğimiz bizde erkek istiyoruz Rabbim bizede nasip eder inşallah teşekkür ederim 😊