Tufan_aras Arkadaşlar yarın 40+1 olucam açılmam Yok sancım Yok çocuğun suyu azalmış normal istiyorum açılma için ne yapmam lazım 🙏🏻😫
Beklenenan Tufan_aras daha öncesinde yürüyüşe baslamis mıydın canimm. Hurma ye yürüyüş yap eger bebek kanaldaysa squat yap plates topuyla zipla falan biseyler yapiyolar topla internetten bak tabi dogru bilgi icin. Hayirlisi olsun hakkinda
Dilara25 Tufan_aras otu suya koy cnm sancı başlar sancı oldukça da açılma başlıyor ama suyunu içme sakın.hiç olmazsa doktorun suni sancı verir sakın korkma kendi sancından bi farkı yok tecrübe ettim ikisini de.eskisi gibi değil suni sancı artık aralarda dinlenme vakti oluyo kolay doğum olur inşallah
Omma Tufan_aras ben de aynı durumdayım yürüyüş yapıyorum hurma yiyorum top üzerinde zıplıyorum bugün squat çömelme hareketlerine başladım bir de ahududu yaprağı çayı demişler yarın aktardan bulup onu içmeye başlayacağım
Tufan_aras kayramom1 evim 5. Katta canım 3-4 göre inip çıkıyorum 🤣 eğil kalk benim kadar yapan Yok çok şükür namaz da kılıyorum bende açılmadıysam artık 🤷🏻♀️
Dilara25 Dilara25 bir de sıcağa yakın ılık duş, yürüyüş, merdiven, squat,cinsel ilişki, bitkisel çay (ismini hatırlamıyorum), hurma ve göğüs ucuna masaj yapmak bunlar kasılmayı artırıp sancıyı başlatıyormuş
Dilara25 Tufan_aras Meryem Ana elini mi soruyorsun cnm o toz gibi bişey değil zaten tek bi ot sen aldın mı ondan
Gndgd33 Kızlar peki ben meryem ana otunu gece suya koydum ama sanki acilmamis gıbı duaları da okudum sancılarım var zaten 1 haftadır duzenli cıkıyor nst de bu otu nasıl Bı kapta suya koymak gerekiyor ki acaba yapan varsa yazabilir mı
Tufan_aras Gndgd33 valla ben duasını etmedim kendi adıma dua ettim içimden geldiği gibi koydum açıldı inşallah rabbim gönlümüze göre verir 🤲🏻☺️
Gizemmali71 Çok heyecanlı ya 😍 bence fazla korkma ben 30 haftalığım hadi erken Doğum olursa diye düşünüyorum şükret ve her şekilde bebeğini kucağına alıcaksıb ona odaklan
Esramese Tufan_aras hurma yuruyus vs bna hic fayda etmedi namaz kilar gbi yani secde pozisyonnda oturdum bn hep acilma olsn diye biyerde okumustum cok kasmadan yaptm karnimi ovaladim egildikce ve doguma gittim gunde griptm zencefil limon cayi icmistm liptonun 1saat sonra kustm et yemistk zehirlendm sanip gttim dogurdm geldm
Esramese Gndgd33 sanirim oyle oldu ictim direk hastane gttim yada sadece tesadüftü cunku bu tarz bitki caylari dogumu tetiklediği için pek izin vermiyor doktorlar bn mecbur kaldimda içtim