adm Anneler için geliştirdiğimiz Türkiye’nin tamamen ücretsiz ilk Türkçe fotoğraf editörü HappyPhotos’un yeni versiyonu yıkılıyo😍 iPhone kullanan herkes hemen indirebilir. https://itunes.apple.com/mk/app/happy-photos/id1317783824?mt=8
Gonca0881 adm ben indirdim arkadaşlarımda bebekleri için indirdi çok da beğendik sadece yazılar renklendirilmiyor hep beyaz renklendirilebilse daha güzel olur bence
adm Minikpirincim iOS için geribildirimleri alıp uygulamayı son haline getirdikten sonra Android kodlamasına başlayacağız. Böylece iki iş yapmış olmuyoruz.🙂
Minikpirincim adm supersiniz dortgozle bekliyorum 🤗 birde uygulama icinde yorumlardaki linklere tikladigimda program beni atiyor buna da cozum olsa aslinda 🤔
Tgctgcsygl adm sabırsızlıkla bekliyoruz android kullanıcısı olarak böyle uygulamalar çok güzel oluyor türkçe birde emeğinize sağlık şimdiden 🤗
gguler adm iPhone hariç diğer telefonlar içinde en kısa zamanda istiyoruz . Peki buna yakın başka ne program kullanabilirim 🙄
Damlaozddmr adm dünyanın en güzel uygulaması gerçekten harikasınız emeğinize sağlık teşekkürler ♥♥♥♥♥