Ftm_yns Normal dogum mu sezaryan mi oldugu ne zaman belli oluyor hanimlar benim ilk hamilelegimde cok merak ediyorum bu konuyu son andami belli oluyor bu durum bebegin gidisatina gore tecrubeliler yazarsa sevinirim
seher_unl Ftm_yns duruma göre değişiyor bazılarının çatı muayenesinde karar veriliyor bazılarının ise son anda açılma , bebek dönme vs. durumlarında belli oluyor. İşin özü buna birazda bebek karar veriyor aslında ☺️
Esradgc seher_unl benim bebiş dönmüş ama ben sezeryan olucam önümüzdeki hafta gün vericek doktorum 35 haftayım şuan sezeryanla 2hafta önce alıyorlar genelde yani 38 gibi işte
Eminebdk Ftm_yns normal doğumlarda illaki dikiş atılıyor kestikleri için eğer kesmezlerse bu sefer yırtılmadan çok daha fazla dikiş oluyor benim ilk oğlumda 4dışardan 3içerden dikiş atıldı varlığını 2-3gün hissettim sonrasında unuttum ☺️
Ftm_yns seher_unl 28 haftaligim henuz ama ayrintilida doktorum makat genis demisti normal dogum gibi gozukuyo demisti ama hayirlisi olur ins herkes hakkinda
Ftm_yns Eminebdk o dikisten bahsetmiyirum ben canim hani gobegin altindan oluyoya dikis sezaryanda. normalde de o kadar olsun tabi onada katlanicaz😂😂
Eminebdk Bu arada ben normal Doğum yapacağım haftam dolduğu için gün verdi doktor suni sancı ile Doğumu başlatacak normal istiyorsan bir 41e kadar beklemek zorundasın sezeryan olacaksan 38de oluyorsun