Selay Karın bölgesi için Hindistan cevizi yağı kullanan var mı acaba. Tüylenme yapar dediler arada kaldım bende almış bulundum korkuyorum şimdi sürmeye
Selufkaa Selay canım gebelikte karnımda hiç çıkmayan kıllar çıktı 😂 ben yağlardan dolayı olduğunu sanmıyorum hormonlardan bence. Çünkü 12.haftadan sonra yağlanmaya başladım ama önceden kıllarım baya çıkmıştı
Selay Demekki değişiyor kişiye göre teşekkür ediyorum 😊 bende kullanayım o zaman tüylenirse bırakırım
Miyaaaaaa Selay bende yaklaşık bi 6 aydır kullanıyorum merak etme canım hiç bi kıllanma tüylenme olmuyor 😊
ddllkk Selay bence tüylenmeyi bebek karar veriyor. Ilk gebeligimde normalde daha cok tüy varken döküldü. Ve bebegim baya tüysüz simdi. Ikincide baya tüylendim. Bebegim 1. baya tüylü. 3. simdi doguma yakin tüy dökülüyor karnimda. Yani buda dökecek tüysüz olacak diye düsünüyorum ((=
gizem97g biraz tüylenme yapabiliyor,ama abartilcak kadar değil ve deneyimlerime göre çatlak olayını görüntüsünü iyilestiriyor kesin çözüm yok ama iyileştirdigine şahit oldum bizzat🖒