Asli1716 Çin takvimi yüzük herkes yanıldı hep erkek deniliyodu kızım olcakkk😍 isim düşünmedik hiç isim önerilerinizi alabilirmiyim
Suna_Aysal Asli1716 berra , arya, arden, nehir, pelinsu, defne , derin , deren, alara, serra, efsun, eliz, ....
Ftm_yns Asli1716 bizde esimin annesinin adini koycaz ismi meryem ama bende yanina aselide ekledim meryem asel 😂 olacak
melikeyakisikli biz esila düşünüyoruz canım ama aklımda şu isimlerde vardı masal melinay simay deren var belki sende seversin 😌
Hanife5334 Büyük kızımın adi ayşe ikinci kızım yolda 35 haftalık olduk hala isim bulamadık ayseye uysun istiyorum bir kactane buldum onlarda Ayşin Hira nur Ravza nur Aysima Lina Öykü biz karar veremedik belki sizin hoşunuza gider bu arada bende fikir istiyorum 😊
Didi6 Sevda15 Hevesini kırmak istemem canım ama Miray'ın anlamı yanlış biliniyor... http://bebegimeisim.blogspot.com/2018/02/miray-isminin-gercek-anlam-ne-erkek.html?m=1
Mlkemrecre Asli1716 bizde Ecre koyucaz inşAllah kuranda bi kaç sürede geçiyor anlamı mükafat ödül ..isim olarak konulması uygun görülmüş..farklı olsun istedik karşımıza bi çok isim çıktı.. eşimle buna karar verdik..Allah hayırlı güzel ismler koymayı nasip etsin ..❤️