Busranrunal laydaelebi girmedim gece dr u aradım önemli bisey yoktur dinlen dedi yarın gidicem . Şuan ayağa kalktıkça var kanamam hala
Sevil34 laydaelebi bende 200 ml progestan kullandım canım günde 3 kez di suan 2 kez kullanıyorum 5.ayıma kadar kullanmamı söyledi doktorum benım kı hap değil fitildi bebegım sonra yukarıya çıktı çok şükür
Sevil34 Kubar bende kullandım canım o iğneyi lekelenmem olmustu düşük tehlikem vardı kullanmıştım iğne yağlı baya acısını cektim 4 gün yuruyemedim yağlı iğne diye aöa mecbur vuruluyordum ihmal etme
Busranrunal laydaelebi yök şuan leke şeklinde ama pembe yarın dr a gidicem burda maalesef acile bakmıyorlar ne ultrasonla ne başka şeyle
laydaelebi Busranrunal bana baktılar dün çünkü adet kanaması gibi idi canım benim şimdi çok şükür yok ama sabah olsun da bende gidicem Allah’ım yardımcımız olsun
Sevil34 Kubar bebeğin için canım herşey ben 2 defa vuruldum ilki 2. Gün geçti diğerinin agrısı 4 gün mahvetti beni ama çocuğum için sabrettim iyi de geldi
laydaelebi İğneden beri dün gece vuruldu ilk iğne bugün çok sık tuvalette gidiyorum ve şöyle yanık kosukusu alıyorum ilginç bir şekilde tuvaleti yaparken Kbrazcan Kubar Sevil34
Kbrazcan laydaelebi canım benimde senin gibi kanamam oldu ve doktorum iğne verdi 3 günde bir oluyorum ağır bi iğne kanamamı kesti ama tek iğneyle bol bol dinlet sakın kalkma yerinden aman dikkat
Sevil34 Kubar evet canım benım de kan değildi zaten Kahverengi lekeydi o zaman 7 haftalık hamileydim suan 12 haftalık hamileyım hala progestan fitil kullanıyorum tedbir amaçlı