yorumcuanneniz DnzNhr aynı anda bakmaları değil ikisini ayrı ayrı inceliyorlar ve fiyat ikiz gebelik ve tek gebelikte değişiyor heryerde de öyle
Nilveannesi10 Rabiakerem ben de üsküdardaym zeynep kamilde bulamamıştlm randevu. Ümraniye erdem de yaptırdım 350 tl ye
[silindi] Rabiakerem öyle kuzu ama bu perinatologa gidip de en uygun fiyat. Çünkü radyolog fiyatları 300 tl. Normalde pernatolog fiyatları 500 tl den başlıyor. Memorial Hastanesi bana 1234 tl fiyat verdi sadece tek bir bebek için düşün😥 o yüzden 400 tl bana iyi geldi. Bu şartlar altında😥 bide bazı perinatologlar extra randevu ücreti de alıyor. Bizimki almadı😇
Kerime47 Esezgin balta lımana baglı levent semt polıgınde kadın doguma ılk basta randuve aldım soyledım detaylı ultrason ıstendı oda benı yonlendrdı o hastanede de yapılıyor balta lımana gtmedım orda vardı oraya gttm tekrar
Mutire Rabiakerem ikiz olunca fiyat iki katı oluyor burda öyle ben tek gebelik 490 +105 e yaptirmistim canim
Tugbaztrk Rabiakerem memorial ataşehirde 800 dediler bana ama soylemeden once çoğul gebelik mi diye sordular. Değişiyo orda demekki.
Kadriye05 Rabiakerem merhaba eğer aracınız varsa ben kaynarca da cihan polikliniği var orada yaptırdım 250 tl dedi birde ümraniye'de afiyet hastenesi var orasıda 313 tl demisti. İkiz gebelikte fiyat farkı oluyor benim sorduklarım özellikle tek mi ikiz mi gebelik diye sormuslardı.
Linabebek Merhaba güzel anneler bişey sorucam benimde 1 ayım var daha ultrason için devlet hastaneleri yapıyo mu Acaba sıgortam yok çünkü özelde çok fiyat çıkarır bütçemiz yok yani İstanbul’da yaşıyorum bilgisi olan yardımcı olur mu çok sağolun şimdiden 🌹
Elisasara Rabiakerem maltepe tıp merkezinde yaptırdım ikizlerimi bi ay önce en uygunu orasını buldum ger yere sordum bende doktorda çok iyidi 380₺ verdik ikizlerime
Muu_1906 Ankarada ikiz 600 demişlerdi doktorum yönlendirdi deyince 500 verdim. Malesef doğuma doğum paketinede çoğu yer ijiz farkı alıyor.
Berdogan Rabiakerem altunizade acibadem de tek bebek için 980 liraydı sanırım özel sigorta indirimli hali. Indirimsiz fiyatı hatırlamıyorum