Emine_8 Kızlar 37 hafta 2 günlüğüm bugün kontrole gittim doktor plesantada yaslanma var biraz dogum yakın dedi böyle olan var mı 🤔
Paapaatyaa Emine_8 haftan ıyi doğum olsada sorun olmaz . Kac kg bebeginiz . Benim bebegim 36 dan 37 ye 250 gr aldi . 37 den 38 e 140 gr felan almıştı . Hafta ilerledikçe kilo alımı biraz daha yavaşlıyor galiba
Sezen2006 Çoğu kişide oluyor, plasentanın artık bebeği fazla besleyememesi durumu,telaşlanma bebeğin zaten hafta olarak doğuma hazır ☺️
Sezen2006 Emine_8 Canım zaten son haftaların fazla kilo almayacaktı kafana takma son günlerinin keyfini çıkar kavuşmanıza az kalmış bak mutlu ol 😍
Sezen2006 Emine_8 benim planlı sezaryen olduğundan 37. Haftada alınacak bebek senden daha geride olabilirim yani :)) inşallah o günleri görürüz daha çok var,30. Haftadayiz daha ☺️
Kuzeyimo Oğlumda 32.hafta da grade 3 olmuştu plasantam. Drum 5 hafta götürür bizi demişti. Dediği gibi de oldu zaten. Sıkı takiple 38. Haftada daha fazla riske atmadan sezaryen yapmıştı. 3170gr doğdu bebeğim. 37. Hafta için çok sıkıntı olmaz rahat olun. Onun için uzun uzun anlatma gereği duydum☺️