mrvkndkc Herşey çok güzel gidiyordu taki detaylı ultrason da bebeğimin beyninde 2 tane kist çıkana kadar. Kendiliğinden geçer diyor doktorlar ama insan endişeleniyor yinede. Başına böyle bir şey gelipte daha sonra gecen oldu mu?
Tazegelin12 mrvkndkc ben 👋 12.haftamizdan beri vardi 26.haftaya kadar kendiliqinden gecer dedi doktorumuz ama kistin 3 çesiti varmis onemli olan hangisi oldugu ve boyutu ne kadar oldugu 10mm ise gecmiyo malisef ama 10mm altindaysa geciyo cok sukur 37+4 olduk renkli ultrasyona kadar gecmisti Allahtan bisey cikmazsa insAllah suan bi sorun yok
Aysuibrahim mrvkndkc banada aynısını söyledi insan tedirgin oluyor ama Bebek geliştikçe yok oluyor o kisler bende öyle oldu sen içini rahat tut ☺️
Mamak mrvkndkc canim benimde yegenimde vardi. Kendiliginden gecti, masallah hic birseyi yok. Kardesim kendini harab etmisti her gun agliyordu ama hic uzulcek birsey degil. Doktor her usg ye girdiginde bakar sanirim. Uzme canini
Esradgc mrvkndkc geçiyor canım benim bebeğimde de vardı 15.haftada çıktı 26 filan kayboldu içini ferah tut şimdi 36 haftalığız boyutları ne kadarmış peki
Nuryuksel Esradgc mrvkndkc mrvkndkc benim bebeğimede 18. Haftada dediler canım 2 taneydi birisi diğer kontrolümde geçmişti şimdi ise ikincininde geçmesini bekliyoruz. Ama doktorum dahil geçici birsey olduğunu ve hiç bir zararı olmadığını söylüyorlar en iyisi içimizi ferah tutmak 🙏🙏