Minelcaltas Daha doğumuma var 25 kasım inşallah.Ilk poncigim ve ilk etapta ne alınması gerekiyor tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz
Feminel16 Minelcaltas benimde ilk gebeliğin prima yeni doğan 92li bez aldım 0-1 ay 3 lü takım aldım Müslim bez ve penye etek bezi aldım kış bebeği olucağımız için şuan çok alışveriş yapmak istemiyorum çünkü herşey yazlık e bebek indirimlerine bakmanı tavsiye ederim
Mutire Minelcaltas iki gündür bu tarz bir post açmayı düşünüyordum benden önce davranmissin 😄 bizde 5 Kasım görünüyor doğum
Burcuveburcum Minelcaltas Kış bebeği olacağı için iki kalın battaniye,bolca uzun kollu çıtçıtlı yenidoğan,0-3,0-6,ayaklı alt,ayaklı tulum,astronot tulum dışarı çıkmadık,pijama takımı,uyku tulumu,ağız mendili,önlük bolca salya için,emzirme yastığı çok kullanışlı👍
Ceyda28 Benimde ilk bebeğim ve 30 kasımda da benim doğum olacak Allah nasip ederse🤗tecrübeli bir anne değilim ama ilk bez stoğu yapacağım kesin 😂Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah😊
Minelcaltas Ceyda28 ben daha hiç bisi yapmadım artık ufaktan başlamak istiyorum bezi de nasıl kaç numara falan bilgi edinmeden almak istemiyorum 😊âmin ins canım
Minelcaltas Feminel16 1 hastane çıkışı 1 tane de isimli yaptırmayı düşünüyorum yani 2 hastane çıkışı 3 tane de 5 li alsam 0-3 ay için yeterli olur heralde çabuk büyüdükleri için
Mudurehanim Benimde 25Kasım tahmini dogum tarihi kızcemin, suana kadar bebek arabası müslin bez agız silme bezi 0-3 ay bir kactane zıbın aldım. Bayramdan sonra ve biraz daha kışlık ürünler çıkınca alışverişe başlamayı düşünüyorum.
Ceyda28 Mamiel yanlış anladınız aslında stok yapıcam derken işin şakasındaydım bezler sürekli pahalandığı için yoksa tabiki bebek çabuk gelişiyor bez stoklamak manasız😊
Minelcaltas Mutire bende 2 hastane çıkışı 3 tane 5 li set ve zıbın düşünüyorum 0-3 ay için yeterli olur mu ki hastane çıkışını birini isimli yaptıracam 1 ide normal
Mutire Minelcaltas canım ben bi tane 10 lu ( isimli yaptırdım uniqondan) başka 10 lu almiycam. İnşallah 2 tane de 5 li alacağım. Bide bir kaç parça da 0-3 var bende yeter diye düşünüyorum aldiklarimi hep 3-6 falan aliyorum
Dorukunannesi95 Ic zibin cok almanizi tavsiye ederim. Kis bebegi olacagi icin yikayip kurumasi uzun surecektir zorda kalmayin. Benim de bebisim de kasim 7 de dogacak kismetse
Mutire Dorukunannesi95 2 guncuk var aramızda 🤰 hadi biraz ne kıyafetler aldığından bahset güzel anne , valla kafamı yiyip bitiriyor , yorumlarda denk geldiğim herkese soruyorum Allah razı olsun bilgi almak için , böyle böyle öğrenip fikir alışverişi yapa ede diyorum 😂😂😂
Gnl0606 Bende 2 tane onlu hastane çıkışı 3 tane 5 li 0-3 ay tulum takımı 3 tane 0-3 ay tek parça uzun tulum 5tane de 3-6 ay ikili zıbın takım aldım onu dışında İki tane yenidoğan penye yelek Bir kalın battaniye eldiven önlük ağız bezi ve havlusunu aldım... 4 tane müslin bez ile iki tane de kalın battaniye alacağım inşallah bir kaç ta iç zıbın almayı düşünüyorum henüz onları araştırıyorum🙃 kıyafet olarak bunları sonra kendime alışveriş yapmadım bunlar dışında puset beşik anakucağı ve bebek çantası alacağım inş🙃