Meltemkskn Arkadaşlar bazı şeyler duyuyoruz hani hamileyken ayva yersen bebek güzel olurmuş yada kime çok bakarsan ona benzermiş gibi şeyler acaba doğru mu etrafınızda bunları söyleyen yada deniyen var mı bizde bilelim yani😂😂
Esraygtf Meltemkskn bana hepsi hurafe geliyor. Olduysa şans eseri olmuştur. Benim gamzelerim var ama annem ayva yememiş mesela :)
Melike35 Meltemkskn ben ilk hamilelikte çok ayva yedim tabi tıbbi bir açıklaması yok ama babamın gamzeleri var her zaman belli olur bende oğlumun gamzeleri olsun diye çok istedim ve iyi düşündüm İyi oldu işte çok yakışıklı bir oğlum oldu 🥰
Emreilknur5561 Meltemkskn ay valla bende bilmiyorum ne kadar doğru ne kadar yanlış ama sırf gamzesi olsun diye ayva yedim itiraf edeyim 😂😂 Çıkınca görücez artık 😂
Meltemkskn Melike35 allah bizede nasip etsin inşallah allah sana bağışlasın yokluğunu hiç göstermesin
Damla_Uman Meltemkskn evet iki yanagınada parmagınla bastırınca oluyo diyolar, ama öyle bişeye inanmıyorum ben çok saçma bence 😃 benim kuzenlerimde denedi bebeklerine gamze falan olmadı 😀
Meltemkskn Damla_Uman bende olmuş demek. Canım ama kuzenime yaptık çenesine omunda oldu erkeklerde. Çenede çok güzel oluyor