Se19 Arkadaslar catlak kremi falan alip tonla para vermek istemiyorum acikcasi. Dogal yaglar da ayni gorevi goruyor sonucta diye dusunuyorum. Bebe yagini vucut emmiyor. Yagli yagli kaliyor oyle kiyafete bulasiyor. Guzel emilen yag tavsiye edecek olan var mi acaba
Gamzee21 Se19 Vazelin kullanan çok arkadaşım var, ama birazda genetik canım, bazı kadınlar ne kullanırsa kullansın hep çatlıyor, vazelin aşırı yağlı olduğu için vucudu hep nemli tutuyor deneyin derim 👍🏻
Mervednr Se19 ben 8. Haftadan itibaren lierac kullanadım ama sonuç 29. Haftada çatladım. En güzeli Hindistan cevizi yağı ve zeytinyağı bunlar güzel nemlendiriyor. Ben arada vazelinde sürüyorum canım
Mervednr Se19 cilt bakım eğitimi aldığım dönemde oradaki hocam da tereyağını eritip Hindistan cevizi yağı ile karıştırırsan çatlak olmaz uzun sürede nemli tutar demişti. Ben 20. Haftaya kadar eşimin tayininden dolayı misafirhanede kaldım bunları yapma imkanım olmadı.
Se19 boyle emmesi lazim ya vazelin de yagli yagli birakir :) mesela zeytinyagi cok guzel emiliyor o tarz bi sey olsa super olur
Mervednr Se19 rica ederim ama bu konularda istikrar önemli yani bi gün sürüp bir gün sürmemezlik yapma 😊 çatlayacağın varsa ne yaparsan yap çatlıyorsun. Bizim ailede çatlayan yok arkadaşlarım sürme krem falan sen çatlamazsın dedi ama sonuç çatladım 😀 nasip yani umarım sende çatlak olmaz
Arendeniz Hamileliğin en başından beri Hindistan cevizi yağı kullanıyorum 34+2 oldum hala çatlamadım ☺️
Se19 Mervednr yok ben kesin catlarim da elimden geldigi kadar en aza indirgemem lazim :))) istikrar cok onemli tabii insallah usenmem valla her gun yuruyuse basliyorum mesela bu da ona donmez umarim 😅
Arendeniz Ebrugunesss evet her gün duş alıyorum duştan sonra göbek bacaklar göğüs kalça sürüyorum geçti hamilelikten öncede nemlendirici kullanma alışkanlığım vardı yerini yağa bıraktı çok iyi geliyor tavsiye ederim☺️
Guzozkan Se19 Ben ev yapımı, doğal kantaron yağı kullandım ve hiç çatlağım oluşmadı. 39 haftalığım bu arada.
Ebrugunesss Arendeniz tamam canım bende şuanda 3 aylık hamileyim bebek yağı kullanıyodum ama başka bişey kullanmak istedim sen eczaneden mı aldın o yağı
Arendeniz Ebrugunesss watsons da The lifeco ürünü organik omu kullanıyorum bi bak istersen ☺️ Bebrk yağı hamilelikten önce kullanıyordum ama Hindistan cevizi de gerçekten çok güzel mucizevi bir şey tüm cilt sorunlarına iyi geliyor çok denedim o yüzden şimdilik bi sorun yok inşallah son ana kadar olmaz 😅