Aysedgrlikrkmz iremanne ben gaziemirde gazikentte fahri bey var ona gidiyorum çok da memnunum doğumum da er şehir de olacak nasipse 🙏🏼
iremanne Sdemirel Muayene ücreti nasıl aslında bunu sormak amacıyla yazdım canım . Bende Akademi hastanesine gidiyorum
sebnemrah Umuttepe prof. Aydın Çorakcıogluna gidiyorum cokta memnunum 😇 Ondan once Özel Kocaeli hastnesi dr.öner aynıogluna gidiyordum o da iyi bir dr ben sagliksal sebeplerle umuttepeye gectim
iremanne sebnemrah Umuttepe’de kadın Doğum olduğunu bile bilmiyordum çok teşekkürler . Kadın Doğum polikliniği var yani dimi
Aysedgrlikrkmz iremanne ay evet 🤦🏻♀️ Kusura bakmayın 😕 teşekkür ederim size de güzel hayırlı bir gebelik dilerim 🤗
hevesyyy iremanne normal doğum 3250 sezaryen 3500. Epidural istenirse artı 600₺. Oda süslemesi, fotoğraf çekimi ve albüm, ve odaya lohusa şerbeti dahil bu fiyata.
iremanne ArOzEn bende Nuri beye gidiyorum ama Doğum ücreti benim için çok geliyor . Ali kahyadan da hiç kimse memnun değil Doğumu nerede yapacağımı düşünüyorum şimdiden
ArOzEn Sdemirel akademi daha pahalıymış :))) medicalin muayene ücretleri pahalıymış akademi 151 lira sezeryan 3300 normal 3600 diye biliyorum ben
iremanne ArOzEn Adalet Bakanlığı çalışanı olduğumuz için bize muayene 15 tl akademide . Ama Doğum 3000-3500 arası .