yesilanne97 8 Ağustos Perşembe Medicalpark Kocelinde spinal sezeryan olacağım. Lütfen bana öneride bulunurmusunuz
Dyglila yesilanne97 ameliyattan sonra bol bol sıvı tüket özellikle kahve ve kayısı meyve suyu. Uyuşukluğun geçtikten sonra yatma sakın kalk hep dolaş ağrın olsada dolaş zaten ağrı kesici yapacaklar o zaman hafifler ağrın ama gene gezmeden vazgeçme. Bu sürede meyve suyuna ve kahveye devam et. Baş ağrısı yaşamazsın eve geçtiğindede 1 hafta kahveye devam et su içer gibi kahveyi tüket. Kayısı meyve suyunu içmenin sebebi ise rahat gazını çıkaracaksın canım.
DeryaKuzusu yesilanne97 hNgi doktor canım? Ben de medical e gidiyorum da. Doğum sonrası tecrübelerine çok ihtiyacım var 🙈😥 Allah kolaylık versin
Mamiel Dyglila çok enteresan ben hic kahve tüketmedim hatta ilk defa duyuyorum. Bas agrim da olmadi. 🙄
Dyglila yesilanne97 spinal den sonra baş ağrısı olmaması için canım. Yok merak etme sütü etkilemiyor. Nescafe gold sade olandan al en etkilisi o.
Dyglila Mamiel bana kalsa bende bilmezdim ama hemşire baş ağrınız olmaması için bol bol kahve tüketin dedi. Bende işimi garantiye aldım kullandım. Hemşirelere sorabilir uygun görülürse kullanılır.
Mamiel Dyglila iyi ki baş agrim olmamış o zaman 😊. Sanırım çok su tükettim ondan. Umarım sizin de baş ağrınız olmaz
yesilanne97 Deneyeceğim senede 1 veya 2 deda kahve ya içerim içmem, çok sevmem ama içmeye çalışırım, peki kayısılı meyve suyu normal marketlerde meyve suyumu kuru kayısı kaynatayımmı
Dyglila yesilanne97 komposto yapabilirsen yap götür canım yapamazsan normal kayısı meyve suyundan al.hastane yemekleri pek iyi olmuyor sen çorbada yap götür. Hemşireler zaten seni yönlendirir kahve demez su der belki benim doğum yaptığım hastanedeki hemşireler bana kahve dedi canım. Sen her ihtimale karşı hazırlıklı git.