Bserappp Merhaba kızlar 22+3 haftalık hamile olmama rağmen sadece 4 kilo aldım ve karnım da henüz çok belli değil aynı durumda olan var mı bebek te sıkıntı olur mu bu durum ?
Kumsalinannesii Bserappp sürekli kg paylasimi yapılıyor çok post var bu konuda onları takip ederseniz yorumlar çok oluyo. Hiç kg almayanlarda var neden sıkıntı olsun önemli olan bebeğin iyi mi onu da dr söyler bende 21 haftayım 2 kg aldım
Yaren55 Bserappp merak etme canım benimde aynıydı 27 haftama kadar anca 4 kilo aldım sonrasında alıyosun ztn sen kendi aldın kilo degil bebege aldıgın önemli bn kendime değil bebişlere aldım bide ikiz olmama rağmen millet hamile oldumu anlamıyodu şimdide baya şiştim diyebilirim Oyuzden takılma kendi almadın kiloya bebegin saglıklı ol sen saglıklı ol yeter🌸
Melihaaba 22+2 günluk hamileyim ve benim de karnım belli değil hatta ben 1 kilo verdim bebegimde de sıkıntı yok ( bence sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ) ..
Bserappp Yaren55 teşekkür ederim bilgi için enfeksiyon böbrek ağrısı kanama gibi sorunlarımda olunca kilo da eklenince endişelendim sadece :)
Yaren55 Bserappp Anladım canım doktor sorun görmediyse bi sıkıntı olmaz sen içini ferah tut yeter sen alma bebişin alsın ztn Saglıkla sorunsuz kucagına alırsın inşallah 🙏🏻🥰
_busra Ben hamile kaldıktan 1 ay sonra 7 kilo verdim şimdi 24. Haftadayız 2 kilo anca aldım ama bebişin kilosu gayet iyi hatta bi hafta ileri kiloda dedi doktorumuz. Yani endişelenmeyin sizin kilonuzla bebeğin kilosu eş değerde gitmiyo 😊